Kako se mi smilite taki, ki od življenja nimate nič drugega kot kritiziranje. Pogovor s psihoterapevtom bi imel sigurno pozitiven učinek na tvoje življenje. Mogoče tudi kak antidepresiv pomaga.
Metanje žoge v nek obroč z mrežico je sila nepomembna zadeva in hudo postranska kot kompleten šport, kar je lepo pokazala korona.
Verjetno ne razumeš, da to zadevo poganjajo navijači, gledalci in imajo tako pravico usmerjati to dejavnost in tudi kritizirati.
Če mediji poserjejo vsak dan z Dončićevimi povsem nepomembnimi novicami (Dragić je že pozabljen), njegovo mamo (tudi že nekaj časa nič) in vsak dan pumpajo kozlarije, ja ni čudno da se normalnim taka zadeva upre. (v času kresalke, je bilo podobno, vsak njen premik je pomenil nagrado leta)
Povsem normalno sem komentiral, po tem, kar sem videl je Dončić odličen košarkaš, a dosegel je svoj vrh, prstane bo osvajal le v klubu, kjer bodo še boljši soigralci.
Tako pa ni povsem dorasel črnim atletom, preprosto ni fizično dovolj močen.
Ti si pač še ena žrtev modernega sveta, ultra navdušenih fanatikov.... verjetno z dresom Dončića, njegove teniske, poster njegove mame nad WCjem itd.
Zamegljen um.
Daj se pregledat, očitno ti je poznano, da deluje, če takšne nasvete deliš.
----------------
Zadnjič sem šel malo kolesarit z "običajnim" kolesom, na vlak i nazad gonjenje.
Noro, v trgovini ne vidiš takšnega materiala in opreme, ki so ga imeli nadebudni kvazi športniki, ki bodo 50km pregonili na elektriko od gostilne do gostilne.
----------------
Imam svoje mnenje in sem ga napisal, če te moti pa idi dalje v votline karies brusit.
Sicer pa se NBA očitno sesuva sam vase, zaradi črnih atletov oziroma njihovih "bratov" kriminalcev, ki lahko kradejo in ropajo, poknit pa jih ne smeš, če jih dobiš.
-----------------
Zaplezan planet, žal je tudi korona premalo močna, da bi to počistila.