Poglej priponko 30394
Tole je izračun za Curryja iz leta 2016. Ostalo mu je 44%. Zdravstveno zavarovanje ni všteto.
Če se še kdo čudi, zakaj se športniki "selijo" iz Slovenije:
, ko imamo toliko sportnikov, ki so vmes dosegli marsikaj in ni ne duha ne sluha na prvih streneh spletnih casopisov, ce so sploh kje omenjeni.
Kdo ti je pa kriv da bereš novice na siolu? Poskusi kje drugjeAmpak ste malo fuknjeni s tem doncicem. Sej verjetno ni sam nic kriv ampak, da od konca poletja, ko vsako jutri zalaufam siol.si vsaj dve novici o doncicu na prednji strani. Bolano. Me zanima kdo to promovira, komu je fant v taksnem interesu? Zakaj vse na prvi strani, ko imamo toliko sportnikov, ki so vmes dosegli marsikaj in ni ne duha ne sluha na prvih streneh spletnih casopisov, ce so sploh kje omenjeni.
Omeni.
Načeloma drugi športniki sodelujejo, Luka Dončić pa premika meje, podira rekorde v najmočnejši košarkarski ligi pa še dobrosrčne stvari počenja.. nevem no
Ne, ne zavedam se, ker nba ni edini sport. Bolimenekurac kaj se dogaja v kosarki, kaj ce spremljam sinhrono plavanje? Ni mi pa normalno, da sta ze pol leta, verjetno pa dve leti vsak dan dva clanka o doncicu. Pa dam roko v ogenj, da kralj ulice pred hoferjem tezje spelje mesec kot doncic. Ups, zdaj sem dregnil ob mnozico ljudi, ki ne zivi zivljenja ampak samo potuje brainless.Kdo ti je pa kriv da bereš novice na siolu? Poskusi kje drugje
Drugače se pa očitno ne zavedaš kakšna konkurenca je v NBA.
Mediji objavljajo to, kar folk rad bere. Dončič je očitno magnet za klikeNe, ne zavedam se, ker nba ni edini sport. Bolimenekurac kaj se dogaja v kosarki, kaj ce spremljam sinhrono plavanje? Ni mi pa normalno, da sta ze pol leta, verjetno pa dve leti vsak dan dva clanka o doncicu. Pa dam roko v ogenj, da kralj ulice pred hoferjem tezje spelje mesec kot doncic. Ups, zdaj sem dregnil ob mnozico ljudi, ki ne zivi zivljenja ampak samo potuje brainless.