Slaba šuterska noč za Mavse... Luka zelo dober vseeno...
Danes so igrali res slabo. Klop ni dala nic od sebe, zgreseni meti itd...
Slaba šuterska noč za Mavse... Luka zelo dober vseeno...
Sej iskreno Doncic ne more biti pred Hardnom.
Seveda ne more bit ker je Harden med guardi...
Gledam tekmo, 3/4 je mimo, še največ točk so nabrali rezervisti Dallasa... Luka totalno izgubljen, slabe podaje, trojke 0/6, prosti meti 50%, kar težko mi je to gledat... pomoje grem kar spat
12 asistenc za celo ekipo Dallasa & 19 izgubljenih žog? Hm... A štima vse pobje... ?
https://studio.youtube.com/video/7J9_FovR0g8/edit
Zanimivo je tole glasovanje in odzivi košarkaških aktivnih in neaktivnih košarkarjev.
Mnenja se krešejo. Najbolj jim pa gre v nos, da je novinec z tako dobrimi osebnimi rezultati. Ekipnimi niti ne.
Moje osebno mnenje. Kolk je mali dober ima še večjo srečo, da ima na razpolago dovolj minut. Da se ima čas izkazati.
Janch , na posnetkih pokažejo najboljše akcije, zadetke, driblinge ekipe oz7 posameznikov. So pa tudi zgrešeni streli. Vseeno ja mali car.
Me je pa zmotila neka biografija o njemu. Kdo si ti upa napisati o nekumu , ki je star 19 let??? Očitno se gre samo za denar. Fant je šele na začetku kariere. Res da bi bila pa marsikomu s temi rezultati vrhunec kariere.
Fant je star 19 let. Komaj je začel živeti. In kaj imajo napisati o njemu??? Rodil se je...... treniral košarko... šel v Real..... šel v NBA... to lahko napišejo na enem listu. Zadeve so se dogajale skoraj čez noč. No.... še več bi lahko samo napisali, kaj je dosegel. Eni v celi karieri ne dosežejo tolko , kot je on do sedaj.