Je pa še nekaj - igralce kot je Dončić, ki solirajo in ne samo to, ampak druge igralce celo provocirajo, da dobivajo tehnične in so posledično izključeni, bi morali prepovedati. Igro popolnoma uničijo.
Je pa še nekaj - igralce kot je Dončić, ki solirajo in ne samo to, ampak druge igralce celo provocirajo, da dobivajo tehnične in so posledično izključeni, bi morali prepovedati. Igro popolnoma uničijo.
To govoriš o Westricku ane?
V intenzivni oskrbi je... Če pa celo zmagajo, ga bodo pa najbrž z aparatov odklopili...Kje je pa kaj nas punček stajerski zadne case?
Precej dobro ti gre edino preočitno kritiziraš LukoNe, ne - tega so zaradi omega, ki ga jaz mislim, izključili. Mislim tistega solerja, ki samo osebno statistko nabija - zdaj pa je, ker mi mu ne gre najbolje in ostaja pod 30 pik na tekmo, začel še nasprotne igralce provocirati.
PS: danes nadomeščam Snečkota - kak mi gre?
Kako pa to provociranje sploh zgleda? In zakaj se pustijo sprovocirati? Celo do meje, da oni dobijo tehnično. Ni slišati najbolj pametno.
2 faula ima - ne more igrat obrambe. Danes piskajo malo preveč, na obeh straneh-Luka poškodovan. Samo stoji v kotu, ostali pa kot, da košarke ne poznajo.
Ja, 2 ima, ne 5. Ostali jih imajo pa zgleda že 6 in so out.2 faula ima - ne more igrat obrambe. Danes piskajo malo preveč, na obeh straneh-