Vem, da je preveč zate, ampak dogovor imajo, da se pogovarjajo v jeziku, ki ga VSI razumejo. In to ni slovenščina.Najbolj zanimico je, ko vrtijo reklamo in je tam posnetek Dragića, ki na naše kriči v angleščini...
Noro bolana scena.
igrajo za repko, zastavo ...Vem, da je preveč zate, ampak dogovor imajo, da se pogovarjajo v jeziku, ki ga VSI razumejo. In to ni slovenščina.
Malo bolj spretni bi lahko bili pri reklami, ko se reklamira zastava...Dejansko bi se lahko drl tudi v balkanštini , glede na to, da smo imeli 6 igralcev na "IĆ"
Malo bolj spretni bi lahko bili pri reklami, ko se reklamira zastava...
Mene je to dretje v polomljeni ang. kar zmotilo.
To imaš potem problem s posameznikom, ali pa več njimi, ne pa na splošno s Srbi In tista miselnost je že večkrat naše igralce "stala" kakšne boljše predstave. Lahko mi verjameš ker delam s praktično vso "jugoslovansko" narodnostjo pa še kakšno zraven, teli Srbi ki delajo z mano pa lahko rečem samo kapo dol. Hočem rečt, ne moreš posploševat na narodnost zaradi par primerov, no vsaj jaz ne.Ja, ampak glej kako se obnasajo srbi, luka je se ok videt, stari pa ne moze nam niko nista miselnost.
ni problem v narodnosti, problem je obnasanje, miselnost…
tak je to...Vidovdan
U nebo gledam
Prolaze vekovi
Secanja davnih
Jedini lekovi
Kud god da krenem
Tebi se vracam ponovo
Ko da mi otme
Iz moje duse Kosovo
Vidovdan
K'o vecni plamen
U nasim srcima