domači kriminalc

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.022
-382
113
pa to ni res. kam gre ta svet??? čist za vsak drek so dela ene preiskave pa komisije pa ne vem kaj še vse.

Pa kaj, če ga je brcnil??? a ko je pa tam v varnstnike kamne metal, se ni pa noben vprašal za človekove pravice.

jao... jao...

maurice

Pripravnik
30. apr 2008
867
2
18
ta svet gre v tisto smer, kamor pokažejo novinarji.
Podpiram varnostnika, jaz bi ga tut, če bi imel priliko.
Če ne bi bilo novinarjev, bi ga varnostnik na pol prelomil, pa bi blo vse ok, zdej ga pa še grdo pogledat ne sme.

stein

Fizikalc
16. sep 2007
19.575
1
36
Torej če ti pri zlaganju palet ena pade na nogo, jo lahko za maščevanje zažgeš/razbiješ?

Če nisi psihično fit za zahvteno delo, idi za urarja...

maurice

Pripravnik
30. apr 2008
867
2
18
Če ti paleta pade na nogo, si štor in moraš delati na motoriki, da se ti to ne bo zgodilo.
Če pa bi bila poleg objestneža kaznovana še cela familija, bi bilo pa čist drugače, ker potem bi mu oni j.... m....
Tle gre samo za to, da se tako početje kaznuje z enako ali celo večjo silo oziroma bolečino in potem je rezultat. Drugače ga pa ni.

stein

Fizikalc
16. sep 2007
19.575
1
36
Varnostnik je bil štor. Ja, na nek način.

Familija pa ne vem, kaj ima veze. Aja, s kladivom razbit še vse sosednje palete?

jtfc

Guru
Izključen uporabnik
24. jul 2007
19.994
2.737
113
Mah take, ki si rakete v rit tlačjo, da jih na tekmo prešvercajo.....

...bi blo treba evtanizirati ne samo v glavo brcat.

8888

mesija - Assassin's Creep
8. jul 2010
34.056
6.255
113
blizu močvirne prestolnice
Navijam sicer za Olimpijo v vseh športih sovražim te kvazi navijaške skupine, mi gre na živce da sedaj postane tak rom pom pom in to le zato ker so uničevali novi stadion. Me zanima če bi se to naredilo recimo v Lendavi koliko časa bi se o tem govorilo.

tratnjak

Fizikalc
10. maj 2009
1.020
32
48
Citat:
Uporabnik msenjur pravi:
pa to ni res. kam gre ta svet??? čist za vsak drek so dela ene preiskave pa komisije pa ne vem kaj še vse.

Pa kaj, če ga je brcnil??? a ko je pa tam v varnstnike kamne metal, se ni pa noben vprašal za človekove pravice.

jao... jao...

oko za oko zob za zob zal ne obstaja in s tem kaj je naredil ni nic boljsi od tistih kaj so prej "metali kamne". Je povsem isti, samo priloznost je rabo

ps: da je s to brco ogrozil cisto vse ostale kolege niti ne omenjam, saj tak napad na clana neke skupine pri psihologiji mnozice lahko hitro povzroci v nekontroliran kaos, kjer se 300 ljudi spravi branit svojega clana, kateremu verjamejo da se godi krivica.
Ceprav si je verjetno tisti posameznik brco zasluzil je bila popolnoma nepotrebna in neumna sploh glede na to, kake posledice bi lahko imela.
In ja, sem mnenja, da ce nekdo ni sposoben brzdat svojega ega in custev potem enostavno ni za to sluzbo. Na tak nacin so ze umirali mladostniki, ki so provocirali varnostnike katerim je prekipelo in so jih potem pretepli