domači kino

masevc

Guru
2. sep 2007
3.513
892
113
7.1 sistem je po moje že mal "kičasto"

5.1 je kar rabiš

kje pa sta sploh nameščena ta 2 dodatna zvočnika? 1 na zadnji strani? kje pa še 1?

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
jutri bo že kakšen.

ljudje se vedno ukvarjate z zadevami, ki niso v vaši domeni. vprašanje je kaj in ne zakaj. ker na zakaj je toliko nelogičnosti da te lahko kap zadane.

Gamero

Majstr
13. avg 2007
5.079
137
63
okolica mesta
Zdravo

Zanima me kaj bolj priporočate za poslušanje glasbe, stereo ali surround reciever, ker za filme sta mi dosti samo 2 zvočnika( oz. to mi ni tolko pomembo), mi je pa fakn če je radio zdraven. Dosti poslušam muzko in se nekako nagiban za stereo reciever.
Kakor vem se pri moči ojačevalca oz. izhoda meri RMS moč? Kolko mislite da je dosti za malo glasnejše poslušanje?
smile-1.gif
Pomoje je nekje nad 80W RMS na kanal čisto dosti, manj je že tko tko?

Hvala

JEREMIJA79

Pripravnik
11. dec 2007
32
0
6
Citat:
Uporabnik vincent pravi:
evo ti moje zvočnike v trgovini

pa pazi...prodaje jih 'pcgiga' - ne vem no....a je to fora ali so zgolj posredniki? Ampa kot kaže se B&W nekako vrača v SLO.

http://www.pcgiga.si/product_info.php?products_id=799

Tole ni niti približno toliko vredno sem jih imel in moram reči da sem bil zelo razočaran.Ta model je komerciala glede na konkurente v tem cenovnem rangu...Žal mi je vsakega audiofila ki ne vidi dalj od B&W.

Simon_Vi

KIYUNDAI fan
8. maj 2007
8.128
2
38
Hifi ne moreš metat v isti koš. Enako je z okusi. Če tebi ni bil všeč B&Wjev karakter zvoka, ne moreš oz . ne smeš trditi, da ti je "žal vsakega avdiofila, ki ne vidi dalj od B&W".
čeprav nisi veliko falil...:)
p.s in kak zvok ti odgovarja?

JEREMIJA79

Pripravnik
11. dec 2007
32
0
6
Citat:
Uporabnik Simon_Vi pravi:p.s in kak zvok ti odgovarja?

Mehkejši ampak še vedno z veliko detajla...Česar pa noben Bowers ne premore v normalnih dozah(kričeča in neposlušljiva metalna kalota).