Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
PS. Sem pa nekoč vozil avto v katerem sem na AC »dal cegu na gas« pa je bilo to to. Motor je rohnel... pa avto je imel tovarniško hitrost celo 15km/h višjo od takratne hitrostne omejitve na AC.
Jst pr meganu mam poden do gasa na AC pa ga sem držal že 5 min skupi. Sam megan nima lihk kkšne hude končne hitrosti.. Pa tud pr petki sm sam tm gre pa mal hitrej
Eh, saj se šalim, ne bi upal tako dolgo peljat, niti zaradi prometa, pa zaradi motorja tud ne.
Verjetno avto ni mišljen, da bi se vozil na visokih obratih... upam, da kateri H! to bere
No sej, no sej, to je blo s postanki in kolonami. Res hitro je minilo, danes Slovenijo prevoziš že v brzini vetra.
Je blo pa MB - Izola - Ankaran.
S tem, ko mi praviš da sn klošar, misliš klošar v glavi, ane? Oh, dragi moj, da bi vas veleume spoznal v živo, bi bil pa verjetno izjemno negativno presenečen - vsi tako popolni.
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.