Citat:
Uporabnik Pepe pravi:
In zakaj bi začenjali ob 7.00? Zato da so ob 11.00 konec s poukom in potem pobirajo krompir? Slovenija je od nekdanjih časov napredovala in obstajajo kombajni za krompir.
Pri nas taki še zdaleč ne predstavljajo več večine. Tisti, ki začenjajo tako zgodaj, delajo praviloma v izmenah. Ne vem, zakaj bi se morali ravnati po manjšini...Citat:
Uporabnik KillaKHAN pravi:Ker ima recimo veliko folka šiht že ob 6ih zjutraj?
Citat:
Uporabnik KillaKHAN pravi:
Citat:
Uporabnik Pepe pravi:
In zakaj bi začenjali ob 7.00? Zato da so ob 11.00 konec s poukom in potem pobirajo krompir? Slovenija je od nekdanjih časov napredovala in obstajajo kombajni za krompir.
Ker ima recimo veliko folka šiht že ob 6ih zjutraj?
Citat:
Uporabnik Gavran pravi:
Citat:
Citat:
Uporabnik Pepe pravi:
Ker ima recimo veliko folka šiht že ob 6ih zjutraj?
Če je problem z varstvom zjutraj med šesto in sedmo - kaj pa po enajsti, ko je konec šole? Delovni dan je osem ur (plus prevoz), otroci pa so pri pouku štiri ure. V vsakem primeru so vsaj štiri ure "v zraku" in je vseeno, ali je to pred poukom ali pa po pouku.
Kolikor sem slišal junija v šoli, to ni res in so vzeli pol ure pred poukom in pol ure po pouku. Je pa res, da po pouku malo koga briga, ker učitelj tako ali tako ne sme zapustiti otrok, tudi če se je uradni čas že krepko iztekel.Citat:
Uporabnik KillaKHAN pravi:varstvo pred poukom je omejeno, po pouku pač ne
Citat:
Uporabnik 8888 pravi:
Z jutrom se dan začne, potem pa vidiš da so nekateri še ob 9 zaspani in ko se spravi skupaj, je že kosilo, potem pa je zopet zmatran do konca šihta. Sam sem svoj čas začel že ob 6 pa je bilo zakon, sedaj ob 7 pa je tudi v redu, dočim vi pisarniški niste sposobni niti ob 9 začeti!
Citat:
Uporabnik 8888 pravi:
Z jutrom se dan začne, potem pa vidiš da so nekateri še ob 9 zaspani in ko se spravi skupaj, je že kosilo, potem pa je zopet zmatran do konca šihta. Sam sem svoj čas začel že ob 6 pa je bilo zakon, sedaj ob 7 pa je tudi v redu, dočim vi pisarniški niste sposobni niti ob 9 začeti!
Citat:
Citat:
Uporabnik 8888 pravi:
Sem mel zdaj v kratkem času možnost doživet več različnih delovnikov. Od 6-14 je kar huda, predvsem pozimi, od 7-15 je idealno, od 9-17 nimaš pa NIČ od dneva.