Doing it wrong

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
No vsaj naslov je zadela:

Majkemi, da ima Murko boljše videospote...
crazy1.gif

skala

Majstr
27. feb 2013
10.089
346
83
Kamnje
vedno me je zanimalo kaj govorijo tako ko simulirajo govorjenje. kdo bere iz ustnic in mi pove za konkreten primer?

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
V ameriških filmih/nadaljevankah ponavljajo ene in iste besede oz. stavke, kar jim pač naroči režiser. Za zaščito, da nebi kaj čudnega govorili 'na skrivaj'.

Recimo ''peas and carrots, peas and carrots, peas and carrots'', velikokrat tudi ''rhubarb'', potem tudi "Natter, natter, natter" in v odgovor "Grummish, grummish, grummish."

Če hočejo ustvarit zvok polnega lokala pa recimo ''Wallah" in ko to govori 20 ljudi se sliši kot dejanski lokal.

skala

Majstr
27. feb 2013
10.089
346
83
Kamnje
zanimivo. hvala.

https://www.facebook.com/zanapovsesalobir?hc_location=stream evo ta medij je nesposoben, ker ona ima talent in bistvo pesmi ni gola koža... rada samo pokaže dobro postavo.
mislim, da so pesem velik uspeh na maeriškem tržišču kot je bil njen film... am... naslova se trenutno ne spomnim. je bil pa ziher odličen. mi ga še ni uspelo pogledati. in ne nisem nevoščljiv.

ker nisem podkovan o slovenski estradi... ta je v bistvu tista, ki si je omislila povečanje prsi, ker ni imela denarja je dovolila kirurgu snemanje v komercialne namene?

neo32

Pripravnik
23. okt 2010
635
0
16
za posrat. še eden izmed "drive by" spotov...

a ni bla ona neki v ameriki fullllllllllllll uspešna?

cizy

Fizikalc
21. jul 2007
6.976
64
48
Vem da je ta 7er od Šargija, nevem pa zakaj si je bilo potrebno sposojati avto za snemanje ker ima sama M3.
grin1.gif