Citat:
Uporabnik zabar pravi:
Bog pomagaj!Citat:
Uporabnik 8888 pravi:
Sam sem dobil za plačati 633€.
Citat:
Uporabnik pinkobalinko pravi:
Danes dobil odločbo o dohodnini, dobim nazaj cca 130€; prav tako sem dobil odločbo o subvenciji vrtca - odslej (oz za nazaj od 1.1.) bom plačeval 35€ na mesec več, ker je bivši zakonodajalec ugotovil, da bom s svojim avtomobilom in prihranki letos fiktivno zaslužil 830€. Seveda bo to žal le fiktivno, ker avta ne bom prodal in vsega skupaj z vsemi prihranki ne bom vezal za eno leto.
Če bi imel avto na lizing (pa magari Lamborghinija) in denar v štumfi ali bi pa vsega zagonil, bi bilo pa vse OK.
Citat:
Uporabnik The_Red_Devil pravi:
Dej naj mi nekdo napiše kakšna je olajšava za otroka - mesečno - neto.
Citat:
Uporabnik ChaoRen pravi:
Citat:
Danes dobil odločbo o dohodnini, dobim nazaj cca 130€; prav tako sem dobil odločbo o subvenciji vrtca - odslej (oz za nazaj od 1.1.) bom plačeval 35€ na mesec več, ker je bivši zakonodajalec ugotovil, da bom s svojim avtomobilom in prihranki letos fiktivno zaslužil 830€. Seveda bo to žal le fiktivno, ker avta ne bom prodal in vsega skupaj z vsemi prihranki ne bom vezal za eno leto.
Če bi imel avto na lizing (pa magari Lamborghinija) in denar v štumfi ali bi pa vsega zagonil, bi bilo pa vse OK.
Avto na lizing po novem nič ne pomaga.
Citat:
Uporabnik geronimo pravi:
Citat:
Za leto 2012, zakon govori o letnih bruto zneskih
"4. posebna olajšava za prvega vzdrževanega
otroka 2.382,13 eura"
http://www.uradni-list.si/1/content?id=106650
Citat:
Uporabnik krentip pravi:
Citat:
Uporabnik ChaoRen pravi:
Citat:
Avto na lizing po novem nič ne pomaga.
Kakšen link za podkrepitev napisanega.
Če pa veš veliko o tej zadevi bi te pa prosil še za naslednjo informacijo: Kot sem slišal preverjajo tudi stanje na računu. Za koliko časa za nazaj pa pregledujejo promet?
Citat:
Citat:
Uporabnik Hanzi pravi:
Dobim nazaj, dobila sva danes, zaradi dohodnine imajo na dursu baje celo stalo, saj cakam ze dva tedna (toliko je tudi redni rok za izdajo odlocbe) na odmero davka od prodaje nepremicnine. Vcasih si to dobil takoj (si baje kar pocakal) sedaj pa to traja 2 tedna, pa se nic ne kaze da bo kmalu.
Se takrat ko bi rad skoraj dva jurja dal drzavi, se le ta ne pobriga...