Doggy Stayl

Stella

Pripravnik
28. apr 2008
45
0
6
Amm...fantje...morda tudi punce.... Zakaj je fantom tak užitek seksati v doggy pozi? Kaj je tisti čar?

Kateri položaji seksa vam še ustrezajo, kateri položaj imate najraje in katerega najmanj?

pozdrav.gif

Tjasa

Fizikalc
10. dec 2007
4.403
0
36
Penis prodre najgloblje v nožnico v tem položaju, poleg tega nekaterim paše opazovat ritko I guess. Spet drugi pa obožujejo ta style zato, ker jim ni treba gledat partnerke v obraz -vsi vemo, da imamo med seksom razne fantazije, med drugim tud to, da ne seksamo s partnerjem, ampak si predstavljamo koga drugega.

Js priznam, da men osebno tak položaj ni med najljubšimi.
Sicer pa preferiram navaden, klasičen seks (sprobala sem tud vse možne pripomočke) brez igračk in raznih uniform (okej, občasno, ne pa stalno). Sicer pa, če ti je seks sam po sebi všeč, te bo zadovoljil tud najbolj enostaven položaj... Je pa to samo moje mnenje, kar ne pomeni da sem zadrta vaščanka ki seksa v temi in pod odejo.

Gatto

Guru
19. jul 2007
18.747
896
113
tu in tam
ok..men kot tipu, nekak ne odgovarja ta položaj..raje imam "kao misionarca" , da gledam žensko v obraz, da ji berem trenutne občutke in želje..
smile-1.gif

zame je odzadaj golo nabijanje..da se sprazniš mejbi..če ti sploh pride
rolleyes-1.gif

skorpy

organizatorka
18. jul 2007
7.801
0
36
41
ksz...

mmmm ja dogi je zakon
cool-1.gif

Ares: pa sej ni samo, da ženskam full paše, tut moški obožujete ta položaj
tongue-1.gif

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.415
3.805
113
davorinm.wordpress.com
Citat:
Uporabnik Stella pravi:
Amm...fantje...morda tudi punce.... Zakaj je fantom tak užitek seksati v doggy pozi? Kaj je tisti čar?

Kateri položaji seksa vam še ustrezajo, kateri položaj imate najraje in katerega najmanj?

pozdrav.gif

Boljše vprašanje bi bilo ZAKAJ NE doggy style?

Zakaj ja, je retorično vprašanje.

Ares

kamikaza
19. jul 2007
4.622
0
36
Citat:
Uporabnik skorpy pravi:
Ares: pa sej ni samo, da ženskam full paše, tut moški obožujete ta položaj
tongue-1.gif

po pravic povedan, jaz lahk nažigam dogija dokler jaz dol ne padem. ker prišlo mi ne bo. to pa zato ker ni zadost trenja. sploh pa to ni dober položaj za užitke pri tipu...dogy je za nažigat na polno...to je pa tud vse

Ares

kamikaza
19. jul 2007
4.622
0
36
Citat:
Uporabnik skorpy pravi:
Nimate vsi tipi enakega okusa
tongue-1.gif
to je res...mi pa to najraje v stoje od zadaj (pod tušem recimo)...samo veliko tipov tega ne more
evil.gif

Nobody

is perfect.
18. jul 2007
7.038
30
48
pa ni doggy glih nevemkaj ne ... tolk, da nea vedno enako nabijaš je vrei
grin1.gif

gretzky

barbarski, nasilni, objestni motoristični norec
6. avg 2007
5.856
0
36
49
evo me
Citat:
Uporabnik Ares pravi:
mi pa to najraje v stoje od zadaj (pod tušem recimo)...samo veliko tipov tega ne more
evil.gif

Zakaj pa ne poskusiš še z žensko?
evil.gif

D_K

Duplek
24. sep 2007
3.057
837
113
zakon, ce ma punca sexy rito
wink-1.gif
Meni je najbolsi polozaj. Mogoce se lahko z njim primerja, ko te zenska jaha, tako, da je s hrbtom obrnjena k tebi. Je podobno, le, da ona dela vso delo, ti pa lepo opzaujes njeno sexy telo.

DizzyReed

Shmoo
5. avg 2007
7.663
220
63
41
Ljubljana Moste
juretov.blog.siol.net
najin je najljubši doggy ležeči ... nekak ... ji full paše, men full paše, pa čist popizdi (v dobrem smislu), če jo vmes mal po vratu poljubljam al pa celo grickam. poleg tega, sva ravno prav velika drug za drugega, da se vseeno lahko vmes tudi poljubiva in vse, tko da ni samo golo nabijanje.
grin1.gif

navaden doggy ji je pa predvsem všeč, ker so pri obema dotični deli telesa na dosegu roke in prstkov ...
wink-1.gif

drgač pa čist odvisno - enkrat sede ta položaj, drugič drugi, včasih se sede samo rajcat ...

Stella

Pripravnik
28. apr 2008
45
0
6
Citat:
Uporabnik ynos pravi:
Citat:
Uporabnik Stella pravi:

pozdrav.gif

Boljše vprašanje bi bilo ZAKAJ NE doggy style?

Zakaj ja, je retorično vprašanje.

Nisem napisala, da NE, samo zanimalo me je, zakaj tako velik užitek v tem položaju.
wink-1.gif

Ares: ni res, da paše SAMO ženskam, tudi moški ga zelo obožujejo/te.
wink-1.gif