Dodajanje logotipa večim slikam, s čim?

lost1

mnz
19. jul 2007
8.456
146
63
Na sliki je predogled kaj okvirno bi želel,samo to bi želel narediti na recimo 100 slikah.
Iscem program, s katerim bi lahko na zgornji rob dodal tak rob kot je tukaj ( rdeče barve na spodnjih sliki) , oziroma da bi na to mesto program vstavil mojo banner, original sliko pa premaknil malce nižje.

Če je pa to prezahtevno,bi bilo pa tudi uredu če bi naredil "banner" kar preko slike, v zgornjem delu,ampak obvezno mora biti enobarvna podlaga z napisom.

Ima kdo kaksno idejo kaj uporabiti,da ni treba vse "na roke" delati?
1470093-LOGO.jpg

Priponke

• 1470093-LOGO.jpg
    1470093-LOGO.jpg
    154,3 KB · Ogledi: 162

lost1

mnz
19. jul 2007
8.456
146
63
Program je super,enostaven za uporabo tako da ga tudi povprečni uporabniki PCja zastopijo že po enkratni razlagi
grin1.gif

Sedaj pa potrebujem še program, ki bi znal sestavit 4 slike v 1 sliko , podobno kot na vzorcu spodaj ( predstavljaj si da je vsaka barva svoja slika) .

Slike ni treba da so ločene s kakršnokoli črto,lahko se robovi dotikajo,samo rad bi da je program enostaven,pomeni dodas 4 slike, parkrat kliknes in imaš eno sliko v .jpg .

stein

Fizikalc
16. sep 2007
19.575
1
36
Če gre za le en primer, odpreš Slikarja, odpreš v drugem Slikarju prvo sliko, Kopiraj, Prilepi v prvega, potem odpreš drugi sliko, spet Kopiraj in prilepiš v prvo zraven prve slike, te ponoviš za preostale slike in na koncu imaš v taprvem Slikarju rezultat, ki ga še posnameš na disk.

lost1

mnz
19. jul 2007
8.456
146
63
Meni ni problem to naredit,raje delam v PSPju,ampak se bo to uporabljalo večkrat, pa se naucit bom moral osebo ki bo to delala.

iPhone ima to aplikacijo,dodas slike in jih posortira,zdej pa rabim nekaj takega za racunalnik
smile-1.gif

teapot

Pripravnik
29. apr 2012
267
0
16
Jaz bi pripravil fotošop datoteko z maskami na vsakem layerju, potem pa samo resizeaš in premikaš vsebino, ki jo želiš imeti prikazano.

lost1

mnz
19. jul 2007
8.456
146
63
Ja,samo ta uporabnik ki bo to delal, je daleč od tega da bi znal to narediti, zato mu iscem nek preprost program.