Dobro odzivna WiFi miška

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
Citat:
Uporabnik _BANDIT_ pravi:
Citat:
Uporabnik MViper pravi:
Ni ravno tako.. Doloceni laptopi imajo bluetooth ze integriran, pa potem ne rabis kaksnega posebnega dongla..

No super, ravno to me je zanimalo. Moj notebook ma BT že integriran, se pravi, ne bom rabil met potem še nekaj vštekano v PC.

Hvala za info!

niso vse brezžične na BT, pa kolker sem jst pred časom gledal večina katere so ble na BT niso imele svojga sprejemnika. Ostale brezžične pa delajo na drugih frekvencah, pri teh pa dobiš zraven sprejemnik.

peter_nn

Pripravnik
4. okt 2007
509
2
18
Sam imam dve Logitech V270 bluetooth miški. V službi in doma. Stane 40€.

Prenosniki imajo vgrajen bluetooth in ne rabim nobenega dongla.

Miška ima ON/OFF gumb, je nekoliko manjša (napram MX1000), lepo sede v roko, ima nizek hrbet.
Je pa zelo občutljiva na podlage - najbolje se obnese navaden bel list papirja.
Doma imam fUnc sUrface 1030 podlago pa se ne obnese najbolje - čeprav malo sumim bluetooth driver, podloga mi namreč na službenem prenosniku deluje uredu !?.
V službi pa je podlaga kar miza sama - rahlo matirana in ne čisto gladka površina - obnese se izredno dobro.
Baterija: zdrži mesece, tako da pozabiš da jih sploh rabi.

Za ostale brezžične miške (ki niso bluetooth) rabiš dongle, ali pa bazno/polnilec.

Imel sem MX900 bluetooth (enaka kot MX1000). Super miška.
Je nekoliko težja, pravtako ima nekoliko nižji hrbet, tako da mi je roka lepo počivala na njej. Nekatere miške, ki imajo visok hrbet mi preveč bočijo dlan - roka začne boleti.
Prodal sem jo, ker ni imela ON/OFF gumba za prenašanje.

Lp,
Peter

lost1

mnz
19. jul 2007
8.461
147
63
Ma jaz bom G9 vzel pa je.

Kaksen predlog glede podloge?

Nazadnje urejeno:

badguy777

PDA maher
22. jul 2007
4.478
0
36
MB Okoliš
Sam imam Steelpad - QcK+ . Za 16 eur je to najbolša podloga na trgu. priporočam, da ne jemlješ Steelpad - QcK (brez plusa) ker je občutno majnša in premala za igranje. Pravtako ne priporočam platičnih podlog, ker se v letu ali 2 popolnoma znucajo.s steklenimi nimam izkušenj, ker so predrage in preveč lomljive, hehe. Pravtako je Razerjeva mantis podloga slabša od te Steelpad - QcK+.

http://www.bolha.com/oglas2244774/podloga-steelpad-qck Pokliči pa reči za steelpad-qck+ .

crashednburnt

Majstr
Osebje foruma
20. jul 2007
8.746
434
83
Goriška
www.avtopro.si
@badguy: Steklene plošče lomljive?
confused-1.gif
Kaj pa ti delaš s podlogami za miške - žongliraš mogoče? Steklo oz. aluminij je IMHO najboljši material za podlogo, obe imata le 2 slabi lastnosti - hitro se umažeta in sta "hladni" ob uporabi.

@lost1: Če iščeš podlogo z naslonom, ti lahko kar v naprej povem, da je med profi podlogami ne boš našel. Zakaj pa uporabljaš računalnik? Surfranje in ostala pisarniška opravila?

lost1

mnz
19. jul 2007
8.461
147
63
Ta racunalnik, kateremu je miška namenjena, je v uporabi doma ( internet etc...) in pa igre ( COD4 , Crysis ) .
Kaj ni uredu podloga miške z naslonom?

crashednburnt

Majstr
Osebje foruma
20. jul 2007
8.746
434
83
Goriška
www.avtopro.si
Podloge z naslonom so običajno poceni sranje, če mene vprašaš. Sploh pa je "gaming" oziroma kako CAD načrtovanje nemogoče z naslonom.

Drugače pa ti priporočam podlogo Xtrac Pro, ki stane okoli 20€. Podloga je zelo tanka, gladka pa ravno dovolj. Velikost je še nakako v mejah običajnih podlog, mogoče malenkost več.

lost1

mnz
19. jul 2007
8.461
147
63
In kje to prodajajo? Po možnosti v Lj, da si zadevo vsaj ogledam.

CAD in ostali slikovni programi ki jih uporabljam 5x letno, mi nikakor ne predstavljajo pomembnosti v tem primeru, bolj mi je važno udobje in "zdravje" zapestja, prav tako pa tudi natančnost pri igri.

lp

crashednburnt

Majstr
Osebje foruma
20. jul 2007
8.746
434
83
Goriška
www.avtopro.si
Ne vem, v kateri trgovini v LJ bi tole imeli, pa tudi dvomim, da bi jo lahko sprobal, ker pridejo ponavadi zapakirane. Jaz sem te stvari ponavadi sprobaval po Lanparty-jih, pri frendih, nekaj pa sem tudi reskiral in kupil na blef.
smile-1.gif

Drugače pa ima bogato ponudbo podlog internetna trgovina Cool PC.