Dobri blogi

Robbit

Fizikalc
26. jul 2007
2.209
20
38
Dajte mi prosim povedat za kakšen dober blog, lahko tudi neslovenski. Nikoli nisem kaj preveč bral blogov (razen Jonasa), zdaj pa sem slučajno naletel na nekaj zanimivih tekstov iz tega bloga in iz povezav na druge bloge, ki jih ima tale punca notri.

Katere berete?

pozdrav.gif

Jernej

Fizikalc
18. avg 2007
7.124
0
36

Imam občutek, da so blogi v zatonu.

Attention span ljudi je padel še za en velikostni (kakovostni?) razred in sedaj smo pristali pri Tweeterju.

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
misliš Twitterju
smile-1.gif

jaz osebno nisem nikoli blogov bral, berem pa občasno zdaj "blog", ki to ni, ker gre dejansko bol za on-line članke o NFLu

DrM007

700. registrirani uporabnik
1. sep 2007
2.450
1
38
43
Krain
V bistvu ne. Odvisno kako gledaš na to. Absolutna številka redno updejtanih blogov je resda močno padla, ampak blogati so nehali samo tisti, ki nimajo nič (koristnega) za povedati. Vsi resnejši blogi še vedno obstajajo. Vsaj tisti, ki jih jaz spremljam. Gre pa za bloge tehničnih frikov in pa IT podjetij/izdelkov.
Trend je, da blogerji uporabljajo tudi twitter, na katerem objavljajo povezave do svojih blogov, followerji pa se na podlagi 140 znakov odločijo ali bodo blog prebrali ali ne.
Pravzaprav sem sam s twitterjem odkril kar nekaj (zame) zanimivih blogov, ki jih prej nisem poznal.

DizzyReed

Shmoo
5. avg 2007
7.666
221
63
42
Ljubljana Moste
juretov.blog.siol.net
ne vem, meni je moj blog naredil veliko dobrega, oz. še vedno mi. svoje strani zaenkrat ne potrebujem, čeprav blog to po eni strani je. ampak če bi imel stran, bi potem moral vsak dan kaj updatat, da bi se jo splačalo imet, to pa trenutno no go ...

lahko pa rečem, da sem na svoj blog precej ponosen.
smile-1.gif

sajkek

Guru
16. mar 2008
36.070
11.168
113
blog je passe, obstaja edino še forma bloga, ki pa sluzi za novicarske strani, in tisto laufa, ostalo pa za filanje svojega ega..bere pa itak noben.
wink-1.gif