Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
jutri se odpravljam v BTC po novo jakno. Zamišljeno imam jakno kao windstopper. Kje bi se to dalo kupit, seveda kvalitetno in za solidno ceno, tam nekje 100 eur? BTC je velik, trgovine me pa zelo kmalu utrudijo
Poglej na brnčičevi, nazadne tam, ena trgovina, spro al prosport al neki tazga, u glavnem na sred zraven enga bifeja in čokoladnce, mel Karbone, Daily Sports in OST-no limits, po smešnih cenah
windstopperje vedno bolj nadomeščajo softshell jakne.
lahko pogledaš v raznih giga sport/sport2000 kjer ti prodajo "vindstopr" al pa daš mal več in kupiš dobro gore windstopper jakno (pohodnik, nekaj tudi v hervisu, iglu sport, anapurna in alpinist v centru lj), v kateri te ne bo prepihalo naslednjih 10 let.
če hočeš kvalitetno pejt v iglu sport, in ne glej na znamko, ker jo verjetno sploh ne poznaš. Samo za 100€ kvalitetnega windstopperja ne boš dobil - razen če bo v akciji.
Sicer odvisno za kaj rabiš. Če rabiš jakno za zvečer malo na en sprehod it je tud tiste v hervisu čist ql. Jest sm jo tud ugodno dobil v eni štacuni zraven anapurne v centru. 20m stran je še ena z alpinistično opremo, pa je bil takrat ugoden. služi pa še danes....
Malo me je zaneslo,pa se mi zdi malo. Navajen sm, da ko kupujem jakne z windstoperom za motocikel, so dost dražje. Sam to je itak logično, zdj k pomislim.
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.