Dobra cena Miele pralni stroj WDA 110 WCS

MieleFan

Fizikalc
7. sep 2014
1.044
84
48
https://www.harveynorman.si/pralni-stroj-miele-wda-110-wcs
zmaga.gif

Nazadnje uredil moderator:

Resolver

Fizikalc
18. jun 2008
1.836
0
36
alter staff, od kdaj je dovoljeno zastonj oglaševanje?

Lahko jaz tudi brezplačno oglašujem izdelke?

MieleFan

Fizikalc
7. sep 2014
1.044
84
48
Negativna reklama tuki na alterju,je za tiste k zavidajo tistim k imajo oz imamo Miele...oni ga pač ne morjo imet...oz ne dajo tok za aparat.

Vsak ima pa pravico,povedat svoje izkušnje z to znamko in uporabo aparatov...
Vsakmu je vsaka informacija še kako dobrodošla pred nakupom
smile-1.gif

Najbolj,se pa tak navadno oglašate tisti,ki kupujete stroj za max 450 eur.Nas pa popljuvate,k se odločmo za aparate višjega ranga...

tgrzan

Majstr
21. feb 2009
3.800
278
83
Največja slovenska vas
Citat:
Uporabnik MieleFan pravi:
Negativna reklama tuki na alterju,je za tiste k zavidajo tistim k imajo oz imamo Miele...oni ga pač ne morjo imet...oz ne dajo tok za aparat.

smile-1.gif

Najbolj,se pa tak navadno oglašate tisti,ki kupujete stroj za max 450 eur.Nas pa popljuvate,k se odločmo za aparate višjega ranga...

Problem nastane, ko eksplicitno samo hvališ eno zadevo, kot da je brez pomanjkljivosti in tudi ko ti uporabniki dokažejo da najbrš nimaš prav začneš trobezljati po svoje... ispadeš kot tisti vsiljivi zavarovalni agent, ki mora prodati xy življenskih zavarovanj.

No, še sreča za slovensko gospodarstvo, da vas imamo, tiste, ki si lahko privoščite te luksuzne stroje. Jaz si ga ne morem privoščiti, priznam, ti ga pa privoščim, ker vidim, kake orgazme doživljaš, že samo ko ga opisuješ.

Moram ženi povedati, kakšna sirota je, ker je vzela človeka, ki si ne more privošiti Mileta.

Nazadnje urejeno:

yamahafazer

Fizikalc
15. mar 2010
1.599
68
48
Citat:

Pri nas ga zena kupi in uporablja. Ti pa copataj tu gor se naprej

Gonzo

Guru
1. sep 2007
9.455
9.748
113
EU
Predlagaj županu spremembo imena občine v Miele
evil.gif

Nakup pralnega stroja je enostaven, ker mora izpolnjevati dva pogoja:
1 - Mora biti poceni
2 - Ne sme se pokvariti.
Mile izpolnjuje oba. Ne
grims-1.gif

Goran_82

Fizikalc
21. jul 2007
1.540
3
38
Ravno danes me sestra kliče, kje je servis za Miele, ker se je 6 let star pralni stroj Miele pokvaril. Še sreča, da je bila ob nakupu neka "akcija" in je garancije 8 let. Sem pričakoval da bo pralni stroj za 1.2k EUR malo dlje zdržal...pa ni nek heavy user.

flip

Fizikalc
30. avg 2007
1.659
40
48
To pa je kar težko verjeti, da bi se Mile pokvaril. Verjetno gre za kakšno zaroto in ga je nekdo namenoma pokvaril, da se očrni znamko.
10.gif

MieleFan

Fizikalc
7. sep 2014
1.044
84
48
Nič ni na večno...

Ga pa na bolhi eden prodaja, novega Nerabljenega za 675 eur
smile-1.gif

Hitro v akcijo kdo bo prvi
smile-1.gif

flip

Fizikalc
30. avg 2007
1.659
40
48
6 let ni večnost. Bi pa za 2k € lahko vzdržal vsaj 2x več kot en beko, če že 4x več stane.

darlev

Fizikalc
18. apr 2008
693
65
28
Ljubljana
Citat:

smile-1.gif

Bom še jaz povedal izkušnje z našim pralno sušilnim strojem ki ga imamo in to je Hoover za 500€. Dela že 7 let ko urca. Pa ne moreš verjet pere in suši za ta dnar...
smirk-1.gif

Z razliko v denarju pa si lahko kupim še rabljen avto oziroma motor....

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
53.252
7.048
113
eh mile so top shit stroji, tudi jaz več ne kupim drugega, edino če pač ne bi finančno šlo skozi.

Vsaj kar se tiče pralnega/sušilnega/pomivalnega, drugo je recimo hladilnik in indukcijska, pri pečici pa še nisem odločen..če parna, potem miele, če pa navadna, pa komot Siemens dovolj.