V kakem muzeju najbržja in kje se ga dobi?
ja koliko pa misliš da je cena tistih, ki ga profi uporablja???? Ja točno istih 80-100€ včasih še manj za 60€. Poznam frizerja.Ne pretiravajte, zakaj bi moral met za uporabo 2x na mesec enako opremo kot tisti ki jo drgne po 12 ur na dan? Ne mislim zdaj da je dovolj en čipšit z alija, ampak recimo o baterijskih ranga 80 eur.
Za obdobja ko se mi nosi brada mam tudi sam panasonic er-gb70, že 10 let, baterija drži dovolj dolgo, kako bo opravila z afroikebano ki mi jo mam trenutno na glavi vam pa še sporočim. Pomoje bo kar kriza. Ko bo konec tega in če preživim grem nazaj k frizerju.
Ne pretiravajte, zakaj bi moral met za uporabo 2x na mesec enako opremo kot tisti ki jo drgne po 12 ur na dan? Ne mislim zdaj da je dovolj en čipšit z alija, ampak recimo o baterijskih ranga 80 eur.
Za obdobja ko se mi nosi brada mam tudi sam panasonic er-gb70, že 10 let, baterija drži dovolj dolgo, kako bo opravila z afroikebano ki mi jo mam trenutno na glavi vam pa še sporočim. Pomoje bo kar kriza. Ko bo konec tega in če preživim grem nazaj k frizerju.
............ pa če je na štrom in ima za pogon kotvo je praktično večen..................pa še psa lahko z njim ostrižeš.............Ni lep, nima tisoč in ene fency ledice, ni posut s svwarovski kristali, nima vključene ene gajbe pripomočkov za striženje (več kot jih ima frizeraj)....
Imaš kak Link do takega "večnega" na kabel? Ali je kater od zgornjih tak(nisem še odpiral linkov). Cena naj bo pod 100............. pa če je na štrom in ima za pogon kotvo je praktično večen..................pa še psa lahko z njim ostrižeš.............
Tole bi znalo presenetit, nisem še vidu slabega xiaomijevega izdelka....
Za $15,