Dober šampon/poliranje?

Gamero

Majstr
13. avg 2007
5.092
138
63
okolica mesta
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
Citat:
Uporabnik Gamero pravi:
Malo offtopic:
Katero sredstvo priporočate za premaz gumjastih preprog po pranju le teh, da imajo taki temen malo svetleči videz? Pa ne želim, da mi na preprogah drsi
smile-1.gif

Lp

Dober bo vsak sprej za armaturo, pogojno tudi kak pronto za les (enkrat pograbil po pomoti, pa se je dobro obneslo)

Sprej za armaturo nikoli več, ker potem vse drsi
smile-1.gif
...je pa fajn ker diši.

vincent

Guru
Osebje foruma
31. avg 2007
13.301
1.924
113
Kupi od autoMagica Dressing...seveda ni potrebe da tepihe našpricaš s tem...uporabljaš lahko za vse črne površine (guma, plastika)..kjer želiš povdariti 'barvo'.

Ne pušča pa površine (ceneno) svetleče. Jaz vzamem malo krpico (kos stare majice...5 x 5 cm, zmočim z vodo, ožamem, noter 2 x šprincem sredstvo...premučkam (če je premokro še malo ožamem) in s tem prebrišem armaturo (seveda prej armaturo zbrišem z mokro cunjo, da odstranim svinjarijo).

Isto naredi s tepihi...če gre, če imaš one, ki so podobne rešetki, pač enostavno našpricaj ter počakaj da se posuši..oz. že takoj po brisanju zbriši s suho krpo.

Seveda to uporabiš tudi za gume...ki ne dobijo leska, ampak zgolj lepo počrnijo (pa še nadaljnjih par pranj držijo temen odtenek (ne 'zbledijo)...jaz uporabljam za to peno (npr. 3x5 cm, debeline 2 cm)..zmočim, ožamem, špricenm noter..ter premažem po gumi (najbolje kmalu po pranju ko je guma še mokra).

Gamero

Majstr
13. avg 2007
5.092
138
63
okolica mesta
Citat:
Uporabnik vincent pravi:
Kupi od autoMagica Dressing...seveda ni potrebe da tepihe našpricaš s tem...uporabljaš lahko za vse črne površine (guma, plastika)..kjer želiš povdariti 'barvo'.

Ne pušča pa površine (ceneno) svetleče. Jaz vzamem malo krpico (kos stare majice...5 x 5 cm, zmočim z vodo, ožamem, noter 2 x šprincem sredstvo...premučkam (če je premokro še malo ožamem) in s tem prebrišem armaturo (seveda prej armaturo zbrišem z mokro cunjo, da odstranim svinjarijo).

Isto naredi s tepihi...če gre, če imaš one, ki so podobne rešetki, pač enostavno našpricaj ter počakaj da se posuši..oz. že takoj po brisanju zbriši s suho krpo.

Seveda to uporabiš tudi za gume...ki ne dobijo leska, ampak zgolj lepo počrnijo (pa še nadaljnjih par pranj držijo temen odtenek (ne 'zbledijo)...jaz uporabljam za to peno (npr. 3x5 cm, debeline 2 cm)..zmočim, ožamem, špricenm noter..ter premažem po gumi (najbolje kmalu po pranju ko je guma še mokra).

Vincent tale dressing uporabljam že dve leti in sem res zadovoljen z njim
smile-1.gif

vincent

Guru
Osebje foruma
31. avg 2007
13.301
1.924
113
Rešitev je na dlani...operi, še mokre prešpricaj z dressingom, ter vse skupaj pobriši s krpo.