Dober nevrolog v Ljubljani ali okolici

Gustl

Pripravnik
5. sep 2007
252
0
16
Za mamo iščem nevrologa nekje v Ljubljani ali (čimbližji) okolici.
Žal je na polikliniki čakalna doba 7 mesecev, Dr. Clemenz na Fužinah odpade zaradi slabih izkušenj iz preteklosti,
Največji šok je bil, ko se je hotela naročiti pri Miru Denišliču, pa jo je neka babnica (sestra, asistentka???) že po telefonu grobo od*ebala, češ da je ne bodo vzeli, kljub temu da je povedala, da želi samoplačniški pregled. Sem mislil, da se to v današnjih časih ne more zgodit
bonk.gif

Torej, če kdo pozna kakšnega dobrega in po možnosti prijaznega zasebnega nevrologa, lepo prosim za info. Sploh če ste imeli že kakšne dobre izkušnje z njim.

ahmed

Majstr
23. sep 2007
2.492
119
63
Mene pa mocno zanimajo tvoje izkusnje z Dr.Clementz, ker ravno nekdo jo je svetoval.

Gustl

Pripravnik
5. sep 2007
252
0
16
@Ahmed: Ne gre toliko za diagnozo (ki je bila sicer pravilna, a tako očitna, da jo je napovedal že osebni zdravnik), kot za odnos. Zelo neosebno in na hitrico. Čeprav je šlo za bolezen, ki zahteva stalen nadzor nevrologa, prilagajanje doze in menjave zdravila. Po nekajkratnih obiskih, ko se je videlo, da ji "dol visi" je pacient obravnavo nadaljeval na polikliniki.

Še v zvezi z mojim prvim postom. Na netu sem našel tole: Neurovita Ima kdo izkušnje z njimi?

Nazadnje urejeno:

panoramic

Fizikalc
20. mar 2010
1.837
0
36
Ko sem imel ene težave, pa nobena preiskava ni nič pokazala, se je najbolje izkazal nevrolog v Barsosu (žal se zdaj ne spomnem njegovega priimka). Tako po strokovni plati, kot glede odnosa.

Takrat sem dal za pregled in pogovor, vse skupaj je trajalo več kot uro, 70 evrov.

nexi

Pripravnik
18. maj 2009
89
0
6
Ljubljana
V Barsosu sta dva, prvi je nevrokirurg prim. Kušej (ga zelo zelo pohvalijo), drugi je pa nevrolog dr. Perovič (ga tudi pohvalijo). Oba sta starejša gospoda. Osebnih izkušenj pa nimam.

Gustl

Pripravnik
5. sep 2007
252
0
16
Najlepša hvala vsem za odgovore. Bomo najprej probali na Barsosu, sicer pa na Reviti.

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.414
3.805
113
davorinm.wordpress.com
Bil sem danes pri Kušeju (Barsos).

Izjemna strokovnost, natančnost, prijaznost...ne morem prehvalit. Prvič po 5 mesecih odkar mam probleme sem imel občutek, da si je nekdo dejansko vzel čas in me resno pregledal, poleg tega pa še neke dodatne vrednosti, ki jih ne bom tule pisal.

Cena je bila 100 EUR. Tudi jaz sem slišal, da je 70 EUR, vendar mogoče je bilo 100 EUR, ker sem bil dobri dve uri v njegovi ordinaciji.

Na polikliniki sem bil dobih 10 minut pri nevrologu.
smirk-1.gif

B81

22. jul 2007
36.891
10.461
113
V bolnici čakalna doba 4 mesece. Ok, grem raje privat, na vrsti čez par dni. Po pregledu sem bil drugi dan na oddelku v bolnici takoj na vrsti
smile-1.gif

ChaoRen

Fizikalc
21. jul 2007
5.409
0
36
124
Zakaj torej obvezno in brez vprašanj plačujemo za zdravstvo, ki ga ne uporabljamo?

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.414
3.805
113
davorinm.wordpress.com
Malo se ti glupo zdi ja... sploh, ko imaš enkrat opravka z zdravstvenimi problemi vidiš, da si zavarovan za en drek...in da ti ob protiplačilu nudijo vse na takem nivoju kakršnega si pričakoval že po defaultu.

B81

22. jul 2007
36.891
10.461
113
Saj ne, da so čakalne vrste, denarja ni. Če bi bil denar, bi bil takoj na vrsti
smile-1.gif

Samo sprašujem se, od kod je bil denar najden tisti drugi dan, ko sem takoj na vrsto prišel...
smile-1.gif

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.414
3.805
113
davorinm.wordpress.com
Hja. Lah pa plačaš 350 EUR za MR glave, pa čakaš "samo" dva tedna...kar bo verjetno vsak, ki sumi, da ima kaj resnega raje plačal, če si bo le lahko privoščil.

ChaoRen

Fizikalc
21. jul 2007
5.409
0
36
124
Sicer malce off-topic, ampak vseeno. Sosed, star 37 let, je imel dolgo časa težave s prebavo. Hodil okrog dohtarjev, ki niso ugotovili ničesar. "Popizdil" in plačal managerski pregled na Bledu, kjer so ga pregledali od zunaj in od znotraj vsepovsod. Odkrili raka na črevesju. Tip je dal skozi zdravljenje in zdaj kaže dobro. Ampak Mejduš, no. Če ne bi imel tistih 5k €, bi najbrž bilo že prepozno za zdravljenje...

B81

22. jul 2007
36.891
10.461
113
Morda čisto čisto kompleten, drugače je okoli 2 k eur, vsaj v Rogaški....

nexi

Pripravnik
18. maj 2009
89
0
6
Ljubljana
uf...to pa težko verjamem, da bi bilo na Bledu ali pa v Rogaški tako zelo dražje...ker v Barsosu stane menegerski pregled 720€ + če je po mnenju gastroenterologa potrebna še gastroskopija (90€) ali pa kolonoskopija (180€) s tem da te pregledajo zdravniki (oz prof.) iz KC...