Dno, dna...

boomslang

Fizikalc
10. nov 2014
1.397
0
36
http://www.rtvslo.si/slovenija/obeta-se-popolna-prepoved-telesnega-kaznovanja-otrok/387125 --- "Po novem se bo za fizično ali spolno nasilje štela že grožnja s tovrstnim nasiljem. Dodatno naj bi za fizično nasilje štelo tudi prisiljevanje v delo in omejevanje gibanja in komuniciranja." ... p.s. -- Še malo razmišljam, kaj bi se sploh dalo smiselnega še napisat o tej zadevi, pa nev vem, če sploh ima še smisel... Skratka.. Vsi metroseksualci, samomorilci, đankiji in postmoderni elirtni poliriki in managerji -- združite se...
cheer.gif

Numy

Majstr
1. jan 2008
9.860
395
83
Ja torej smrkavcu ne boš smel vzeti telefona, ne boš mu smel reči naj pomije posodo itd.. kere debile imamo to, ki pišejo zakonodajo?

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
34.104
16.303
113
Pa valda tole ne bo odobreno no. Upam.

Po definiciji tega pa naj bi bilo res tako ja, da naj bi lahko nastradal v kolikor bi hotel, da otrok pospravi svojo sobo in če je nebi hotel, bi mu zagrozil s "hausarestom" ali pa s prepovedjo dostopa do neta za kak dan ali dva.

53060158.jpg

Abraham

Fizikalc
16. feb 2011
5.436
2
36
63
Zakaj pa prepoved dostopa? Dostopa mu ne prepoveš, pač pa odpoveš plačljive storitve, katerih plačnik si ti. Pač, pokličeš ponudnika storitev in za določen čas odpoveš vsa naročniška razmerja. Itak pamžu vse plačuješ ti. Ko ne bo neta, ne gsm-a, skratka nč od nč, ti noben nič ne more ("Lejte, nimamo..."), pamž pa tut ne.
evil.gif

Itak pamž nima dohodkov, da bi karkoli plačeval (nujne stvari: luč, gretje, voda ok, to mu ne ukineš, pa tudi če bi mu jih, se zaradi tega noben pamž ne bi pritoževal. Za njih je voda net, toplota gsm, elektrika je pa itak povsod okol zastonj
bonk.gif
).

MrDaco

Guru
11. sep 2007
12.012
6.194
113
Najbolje da froce, ko shodijo kar na cesto šuknemo, pa naj počno kaj hočejo. Jaz bom moja mulca nasekal po riti kolko mi bo pasalo, če ne bosta pridna. Če me pa gdo prijavi bom pa namlato še njega. Le ta na bo dobil po riti ampak si bo zobe po tlakovcih iskal. Če so mene za pizdarije nasekali, pa sem zdaj čist OK, bom še jaz moje mulce.

Nazadnje urejeno:

membrain

Majstr
4. jun 2014
2.863
283
83
Citat:
Uporabnik Abraham pravi:
Zakaj pa prepoved dostopa? Dostopa mu ne prepoveš, pač pa odpoveš plačljive storitve, katerih plačnik si ti. Pač, pokličeš ponudnika storitev in za določen čas odpoveš vsa naročniška razmerja. Itak pamžu vse plačuješ ti. Ko ne bo neta, ne gsm-a, skratka nč od nč, ti noben nič ne more ("Lejte, nimamo..."), pamž pa tut ne.
evil.gif
.
Tole še z odraslim najemnikom, ki ti ne plačuje stanarine in stroškov ne smeš narest.

Sine370

Pripravnik
27. jun 2015
816
0
16
V tej smotani državi pišejo zakone in odloke bedaki.Rezultati so takšni kot so!

Abraham

Fizikalc
16. feb 2011
5.436
2
36
63
Citat:
Uporabnik membrain pravi:
Citat:
Uporabnik Abraham pravi:
evil.gif
.
Tole še z odraslim najemnikom, ki ti ne plačuje stanarine in stroškov ne smeš narest.
Saj pamž ni najemnik.

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.022
-382
113
kzs

dokler bo uporaba v mejah normale, vam ne bo noben tezil... razen zene v locitvenem postopku.

pac sodisca rabijo orodje, da lahko nekako kaznujejo tiste ki pretiravajo z nasiljem, cetudi samo z verbalnim.

boomslang

Fizikalc
10. nov 2014
1.397
0
36
Citat:
Uporabnik msenjur pravi:
kzs

dokler bo uporaba v mejah normale, vam ne bo noben tezil... razen zene v locitvenem postopku.

pac sodisca rabijo orodje, da lahko nekako kaznujejo tiste ki pretiravajo z nasiljem, cetudi samo z verbalnim.
Hm... Možno.. Mene bolj zanima zloraba, socialne službe, širša agenda vzgoje, da o nesmislu, kaj je to grožnja z nasiljem in kaj ne niti ne govorim...

Abraham

Fizikalc
16. feb 2011
5.436
2
36
63
Kaj pa možnost: "Po potrebi"?
Ker ne kaznuješ pamža za brezveze (kot tudi tebe noben na gobec za brezveze).
Tale anketa sucks.
crazy1.gif

jest5

Guru
18. avg 2007
26.097
-8.768
113
Tole po tvoje dlakoceplenje je dejansko najbolj pomembna stvar pri tem.

mistique

Guru
16. jun 2009
14.061
1.858
113
Emona / Carnium
Glede na slovenski rek "enkrat ni nobenkrat", bi rekel, da Abraham dlakocepi. Po potrebi, pred potrebo,...močna potreba uglavnem.
Se pa strinjam, da je enako, če otroka na gobec, potem lahko tudi Abrahama. Po potrebi.

Mej se ne postavlja s telesnim kaznovanjem. To, da otroka na tak način kaznuješ je manifestacija lastne nemoči in pomeni, da si zajebal precej pred tem.