DL videa iz RTV SLO

_BANDIT_

Pripravnik
12. feb 2008
775
22
18
Hmmm, sem zinstaliral in probal ampak meni ne dela.

Ko zalavfam sniffer, mi ne najde nobenega network adapterja, če pa zalavfam Streaming checker in vnesem URL, pa mi javi Succeed, Get the URLs from meta file, odpre okno, ki pa je prazno...

Nimam pojma, v čem je problem?!?

_BANDIT_

Pripravnik
12. feb 2008
775
22
18
Sem probal še enkrat in se ni zinstaliral, ker javi, da je na računalniku že naložena novejša verzija in se ne bo zinstaliral.
Sem ga iskal med programi, da bi ga odinstaliral, pa ga ne najdem.

13. jul 2011
2.677
626
113
Sem ti na ZS poslal URL, ki mi ga pokaže Orbit. Če uporabim 64 bit browser res ne pokaže nič, če pa uporabim 32-bit pa gre.

kareden

Pripravnik
23. nov 2007
74
0
6
Ljubljana
Jaz imam pa drugačen problem. Z Orbit downloaderjem lahko dol potegnem video (format filma je recimo .flv), ampak potem tega flv-ja noben player ne zna predvajat.Probal različne playerje, ampak ne dela ne zvok ne slika.
Kakšna ideja bi bila zelo dobrodošla, ker bi si rad dol potegnil nekaj dokumentarcev in jih potem na TV gledal in ne na računalniku.

kareden

Pripravnik
23. nov 2007
74
0
6
Ljubljana
Ne, filme lahko gledam samo preko RTV web strani, ko jih potegnem dol, tudi VLC ne pomaga.Drsnik za trenutni položaj predvajanja se premika naprej, ni slike, ni zvoka.

Nazadnje urejeno:

Commodore

Fizikalc
14. jul 2008
1.978
40
48
Jaz uporabljam (sicer do zdaj predvsem kaksen YouTube ipd.) Freemake video downloader. Ce je naletel na kaksno stran, da ni nasel streama, je ponudil opcijo, da odpres v browserju, potem pa "magicno" zacne download. Probat ni greh.
smile-1.gif

kareden

Pripravnik
23. nov 2007
74
0
6
Ljubljana
Citat:
Uporabnik Commodore pravi:
Jaz uporabljam (sicer do zdaj predvsem kaksen YouTube ipd.) Freemake video downloader. Ce je naletel na kaksno stran, da ni nasel streama, je ponudil opcijo, da odpres v browserju, potem pa "magicno" zacne download. Probat ni greh.
smile-1.gif

Saj ni problem v downloadu, Orbit je za te stvari čisto OK.Problem je potem ta downloadan video predvajat.

13. jul 2011
2.677
626
113
A to vsak video iz rtvslo.si? Jaz sem za provo zdowloadal današnje "vreme ob 7h", ker je kratko.VLC ga predvaja BP, potem sem za poizkusil še v dveh drugih FLV playerjih in gre tudi BP.

13. jul 2011
2.677
626
113
Sem zdownloadal ta video in mi brez težav dela v VLC, Adobe Media Player in FoxTab FLV Player. Težava torej mora biti na tvojem računalniku.

13. jul 2011
2.677
626
113
torej, na VLC mi za ta video napiše:

video codec: H264 - MPEG-4 AVC (part 10) (avc1)
audio codec: MPEG AAC Audio (mp4a)

Verjetno ima VLC kodeke za to vgrajene, tako da s kodeki ne bi smel biti problem. Mogoče nastavitve VLC-ja.

kareden

Pripravnik
23. nov 2007
74
0
6
Ljubljana
Ja, te podatke tudi sam vidim.
Še enkrat potegnil dol video, upgrade VLC na zadnjo verzijo, isto kot prej - brez slike, brez zvoka, samo drsnik za predvajanje se pomika naprej.
Bom moral kar na računalniku gledat

mistique

Guru
16. jun 2009
14.087
1.891
113
Emona / Carnium
Mislim, da upgrade ne spremeni nastavitev na privzete. Poskusi uninstall VLC-ja, potem pa še izbriši VLC mapo (če je uninstall ne izbriše sam). Potem ponovno namesti novo verzijo.

Podvprašanje: Če na MMCRTVSLO izbereš drugi predvajalnik, se video prenese v drugem formatu? Morda poskusiš še tako.

13. jul 2011
2.677
626
113
Čaki mal. A na računalniku ti dela, če pa računalnik priklopiš na TV pa ne? Če je tako, potem je treba nastaviti pri nastavitvah grafične kartice.