Mi smo s kolegi prišli že ob 22h - prehitro, ker so nas ob 5h zjutraj hudičevo bolele noge (nikjer ni možnosti sedenja).
Prvo Dean Deen, malo housa, malo elektra, malo minimala, potem Funkerman, malo elektra, malo minimala, malo minimal techna. Oba precej na tiho, tak da nas je (glede na število zvočnikov) že skrbelo, če bo cel večer tak tih.
Ob 1:10 pride Tiesto in začne se nenormalno nabijanje do 4:58h zjutraj. Čeprav je veliko seta vnaprej posnetega, mu je treba priznat, da je car. Car produkcije, car promocije, car animacije. Nonstop leti videowall s besedili, videospoti, efekti itd. Zraven še nor lightshow in še nekaj poslastic (ne bom napisal, da ne pokvarim vse tistim, ki greste danes). Definitivno en najboljših, če ne celo najboljši nastop kar sem jih doživel. Marsikdo je bil sicer razočaran, ker je prišel ''na Tiesta'' in ne na trance event - polovica mojih kolegov je tako odšla domov že ob 3h
Jaz pa sem padel v animacijo in me niso te 4 ure spravili iz plesišča.
Ozvočenje je eno najbolj vrhunskih na tržišču (L-Acoustics iz Francije), čeprav bi po moje morali biti sateliti tudi na sredini oz. polovici hale. Če hoče kdo doživet base, pri katerih ti frizuro nosi sem in tja, se naj postavi danes k zadnji steni (nasproti odra)
Folk skuliran, pijača še kar zmerna (0,5l voda 3€, Redbull 4€, Heiniken 0,25l pixna 4€), za varnost, red in čistočo je bilo poskrbljeno, tu ni kaj pripomnit.
Če kdo še premišljuje ali bi šel - pojdite!