Dizel za 5 do 6 jurjev

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Citat:
Uporabnik tomi pravi:
je pač lažniv pes
grin1.gif

hysterical-1.gif

kripo

Fizikalc
19. avg 2007
1.941
1
38
46
Ljubljana
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
Citat:
Uporabnik kripo pravi:
Upam, da kupiš avto, natočiš kurilca in te dobijo. Kazen je odvzem avta in mučos penezos!

Tle ni opravičila.

Zakaj tu ni opravičila? Opravičilo je da plačaš kazen, to pa je to. Če so pa kazni prenizke pa nismo mi kurilkoti krivi.

Reven (osebnostno, čustveno, moralno, etično in socialno) je posameznik, ki dela stvari zaradi odpustkov in ne zaradi tega, kar je prav in kaj ne.

janja77

Zelenc'
22. feb 2011
8
0
1
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:

Praviš da nesme bit malček, že ok, ampak recimo prvi 206HDI gredo na malinovec
smile-1.gif
Pa malo šans je da te s tem avtom ven cuknejo,
prvič ker ni to neki common dizel, drugič pa mali avtek (so razni pasati, golfi, audiji, sharani bol zanimivi), povrhu vsega še pa je francoz, in carinikom je jasno da francozi ne gredo na cviček, razen ti čist taprvi, za kar pa malokater ve da gre.
smile-1.gif

Porabe bo okol 6 oz. manj če boš "pridna" na AC in furala 110, finančno pa tebi to pomeni malo manj kot 4€ na 100km, zmagovalka.

Sicer pa glej za golfi, ampak tu te radi ven cuknejo, z 206tko te skor ziher nebodo.

Takega pežoja ampak bencinarja sem imela pa se mi je azmeril. Golfa ali pa pasata ne bi imela ravno zaradi carinikov. Pravte da sem lopov-a moje podjetje ki mi da 140 ojrov na mesec za potne stroške je pa pošteno? saj gledam az drugo službo. do takrat se bom pa vozla na kurilca pa če se na trepalnice mečete.

sad

Guru
24. avg 2007
21.194
9.831
113
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:Pa kaj to briga tistega ki ima polno vrečo glej ga... Legalno si lahko odneseš 100mio, a ti res nebi bilo vseeno, kaj ima
od tega tvoja država, pa kako bo ime v tujini?

Eni ne razumete kapitalistične politike. Nagrabi kok lahko na način, da nisi nič kriv; če nebote, bo zadeva izpadla enako
le vi bote ob din-din. Treba je bit na poziciji da to razumeš, tako siti ne razume lačnega.
Enim pač ime nekaj pomeni. Recimo je kar nekaj primerov ljudi v Sloveniji, ko ne gledajo skozi to perspektivo (npr. Akrapovič, Pipistrel, pa še en kup manj znanih). Ampak nima veze. Imaš prav, brez veze to razlagat nekomu, kateremu glavni cilj je, da se prigrebe do pozicije, ko bo lahko nagrabil keš in odpeketal. Ne glede na ruševine, katere bo pustil za sabo.

Ampak včasih tudi taki dobijo kar so si zaslužili, morda pozno ali prepozno, tudi nikoli, ampak dobijo. Sanader.press
evil.gif

Simon_Vi

KIYUNDAI fan
8. maj 2007
8.128
2
38
Zakaj ima tako visok "štand gas" ? Moj JTD tudi pri -20 stopinjah, "stone cold" dela na maks 1000 obratov...?
rolleyes-1.gif

Breyton

Majstr
2. avg 2007
1.483
119
63
41
Malo tu,malo tam :)
Tale Toyota naredi 400000 km BP .. tako da kilometri niso taka ovira.. važen je redni servis in skrb za vozilo pa bo tak avto z 200000 km delal še vsaj 10 let oz 200000 km ..

Hanzi

Guru
27. jul 2007
48.146
6.962
113
pri taščici
Simon:
pa ni to makaronar ki se vrti kot ladja. To je rizar. To ima vvti. Saj vidis da ima obratomer do 6k.
Sarkazem, da se ne bo kdo spodtaknil.
Tudi meni so cudno visoko obrati.
Mrzel bencinar ima tako visoke, dizel?
Sem se ze vozil z verso z enakim motorjem pa ni imela tako visokih obratov tudi ko je bila mrzla

kripo

Fizikalc
19. avg 2007
1.941
1
38
46
Ljubljana
Uboga! Samo 140€ na mesec ti dajo?! Ja ti, ti .. Meni jih dajo samo 90€ (da ne bo pomote, porabim jih veliko več), pa ne ubijam, kradem, ropam, lažem, dušim tiste za mano, dušim narave ..

S 600€ plače kupuješ avto vrednosti 10 kratnika tvoje plače! Pa še gradiš! In pol ti nam tle, da nimaš denarja za gorivo
stupid-1.gif

Viper_XxL

Guru
20. avg 2007
9.600
1.128
113
Titograd
Za 200km dnevno 140€ ni neka cifra za dol past. Jaz bi tudi drugo službo iskal, tačas bi se pač znašel in tankal cviček, verjetno v kakega JTD-ja.

Fordove TDdi prebavijo cviček?

der_Starke

Pripravnik
22. jun 2010
881
5
18
Vzhodna - MB
V TDDI-ja (Focus karavan) sem enkrat po pomoti začel nalivat bencin, po ca, 1/3 tanka sem videl ter ostali 2/3 dolil dizla - laufalo BP pa tudi drugače avto neproblematičen od 70.000 do 250.000km, kar sem ga fural.