Dizel za 5 do 6 jurjev

janja77

Zelenc'
22. feb 2011
8
0
1
Letnik 2003 ali mlajši, da gre na kurilca. kolikor sem brala, reno ne pride v poštev, čeprav mi je kangoo všeč, saj gradimo. pogoj je še klima in da ni malček. V opravičilo naj povem, da sem trgovka in delam čez 200km dnevno, pretežno po avtocesti, za mizerijo. Prihranek pri gorivu mi veliko pomeni. Za odgovore hvala že vnaprej.

kripo

Fizikalc
19. avg 2007
1.941
1
38
46
Ljubljana
Upam, da kupiš avto, natočiš kurilca in te dobijo. Kazen je odvzem avta in mučos penezos!

Tle ni opravičila.

Utisevalec

Guru
12. nov 2007
16.156
4.134
113
Citat:
Uporabnik kripo pravi:
Upam, da kupiš avto, natočiš kurilca in te dobijo. Kazen je odvzem avta in mučos penezos!

Tle ni opravičila.

Opravičila za kaj? Gre za klasično davčno utajo in če je slednje posledica nezadostnih sredstev za preživetje se mi zdi moralno povsem upravičeno dejanje!
evil.gif

Verjetno pa je to spet nek malcomx alter, ki ne upa SPET spraševat kateri avto za tankat kurilca naj kupi!
grims-1.gif

ggg

Fizikalc
8. avg 2007
5.698
4
38
Alternativa Kangooju je tudi stari Doblo, prakticna in neunicljiva skatla. Pa se poceni za vzdrzevati. Kufra ima v osnovi 750l, povecljivih na 3000l. Cene znajo pa precej variirati... najboljsa stvar poleg obilice prostora je motor saj je 1.9jtd v povprecju vzdrzljivejsi od 1.9 tdija in prebavi vse.

http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=4545962&show=1

Hanzi

Guru
27. jul 2007
48.146
6.962
113
pri taščici
Citat:
Uporabnik kripo pravi:

Tle ni opravičila.
od kdaj odvzemajo avte
kazen pa mislim da je pod 500.
Za gradnjo hise, tislarijo vzemi doblota caddya, po moznosti s krilnimi vrati-vilicar
Ne kupuj karavana

janja77

Zelenc'
22. feb 2011
8
0
1
Citat:
Uporabnik kripo pravi:

Tle ni opravičila.

Ti pa nisi ravo poučen, kajne?
bonk.gif
In nisem Lukatov alter, ampak žena enega drugega uporabnika alterja, kateri je nekoč pozabil pobrisat history. Vsem drugim hvala. Kolikšno porabo pa ima Doblo?

sad

Guru
24. avg 2007
21.194
9.831
113
Hehe, vsi se poznajo
evil.gif
.
Doblo bi moral bit ok ja. Poraba verjetno 6+ litrov, ampak če gre na kurjača ni tako hudo.
Kazen pa je za prvič 400 EUR in to je to. Človeka zamika.

Drugače pa, če imaš problem s preživetjem svetujem menjavo službe. Ti potem ne bo treba nam krast. Pa naj tvoji froci mirno uživajo v brezplačnem vrtcu, medtem ko morajo nekateri plačevati po 300 EUR mesečno, hkrati pa plačajo več davka od nafte kot imaš ti mesečno plače. Naj se ti ne kolca
evil.gif
.

Pa pol ko bajto zgradiš povabi davkoplačevalce na en pirček ali pa kavo, saj so ti jo sofinancirali.
evil.gif

ThaShizznitt

Fizikalc
13. jan 2008
4.781
4
38
Tako je, prvic 400. To mam notr u 4 mescih.....a kdo slucajno ve, kje se da v okolici lj tankat direktivo v tank?
evil.gif

sad

Guru
24. avg 2007
21.194
9.831
113
Citat:
Uporabnik ThaShizznitt pravi:
Tako je, prvic 400. To mam notr u 4 mescih.....a kdo slucajno ve, kje se da v okolici lj tankat direktivo v tank?
evil.gif
Verjetno na vseh črpalkah, le po ključ moraš it do prodajalca.
grin1.gif

janja77

Zelenc'
22. feb 2011
8
0
1
Lepo, zdaj sem že tatica. Kaj so pa prebivalci določene skupnosti, ki kradejo v naši trgovini? Jaz kurilca pošteno plčam, kako ga uporabimje pa moja stvar. Vidim, da sem prava kriminalka z mojimi 60€ na mesev prihranka.
priden.gif

ThaShizznitt

Fizikalc
13. jan 2008
4.781
4
38
Citat:
Uporabnik sad pravi:
Citat:
Uporabnik ThaShizznitt pravi:
evil.gif
Verjetno na vseh črpalkah, le po ključ moraš it do prodajalca.
grin1.gif

Nimajo povsod zaklenjen, tm k pa majo, pa itak tezijo, ce ma clovk kante. Ne vem...ne prakticiram, samo informiram se.
grin1.gif

ThaShizznitt

Fizikalc
13. jan 2008
4.781
4
38
Citat:
Uporabnik janja77 pravi:
Lepo, zdaj sem že tatica. Kaj so pa prebivalci določene skupnosti, ki kradejo v naši trgovini? Jaz kurilca pošteno plčam, kako ga uporabimje pa moja stvar. Vidim, da sem prava kriminalka z mojimi 60€ na mesev prihranka.
priden.gif

Nekej ne gre skupej, ce si napisala, da mas v 3 mescih kazn notr? Bo kar vec....
tongue-1.gif

janja77

Zelenc'
22. feb 2011
8
0
1
Citat:
Uporabnik jello pravi:
Tipični alter. Zato ker trenutno zida naj se vsak dan vozi 200km daleč s 5x preveliko in prenerodno kanto. Na kurilca gre (za tak denar, velikost in letnik kot iščeš) praktično vse.

če je moj avto 5x prevelik. obstaja kak dolžine 1 meter (100 centimetrov), da se bom lahko vozila po avtocesti? Hvala za predlog, ampak nisi bral kaj rabim.
roza.gif

janja77

Zelenc'
22. feb 2011
8
0
1
55€. 2700km na mesec, nafta 184, kurilc 129. Računaj še na privat vožnje. Pa saj imam lepe noge.
aplauz.gif

Hanzi

Guru
27. jul 2007
48.146
6.962
113
pri taščici
Janjo je treba dati v zapor ker 60 ewvrov mesecno ogoljufa drzavo. Kot tistega ki je tehnicne potrjeval v lescah.
Tisti ki imajo ob 5 kE place 100 mio ptremozenja je pa treba dati nagrado....

Nazadnje urejeno:

ziggy

Fizikalc
8. nov 2007
1.133
2
36
In koliko imaš lahko plače? Samo toliko, da vem ali lahko tudi jaz mirne duše kradem in goljufam?