Ma tehnologija gre naprej. Električni avti prihajajo in vse več folka ga bo kupilo. Bencinski in dizelski avti se bodo umaknili samo še največjim + tovornjakom in delovnim strojem. Prišel bo čas in verjemite mi, da ko se boš peljal mimo z motorjem na notranje izgorevanje, te bo folk gledal kot največjega onesnaževalca in reveža, češ, s kako zastarelo tehnologijo se voziš.
Jaz ga kupim takoj, ko bo sprejemljiva cena in filanje urejeno.
Bo kar original. je pa res da je postal izpušni sistem mala vesoljska postaja. Ko to crkne pri takem avtu se začne veselica. In nadure.
S tem si vse povedal, ko bo to pa bo po 2050+Ma tehnologija gre naprej. Električni avti prihajajo in vse več folka ga bo kupilo. Bencinski in dizelski avti se bodo umaknili samo še največjim + tovornjakom in delovnim strojem. Prišel bo čas in verjemite mi, da ko se boš peljal mimo z motorjem na notranje izgorevanje, te bo folk gledal kot največjega onesnaževalca in reveža, češ, s kako zastarelo tehnologijo se voziš.
Jaz ga kupim takoj, ko bo sprejemljiva cena in filanje urejeno.
Bolj za debato..
menjavam zadnjič gume in poškilim v auspuh (od avta)
Dizel 2.2 blutec 150.000 km...notranjost !!! auspuha čista kot iz tovarne, če s prstom pomažeš, čisto ko suza....... men je bilo nepredstavljivo.
haha, tudi pri meni je podobno, quattro je pač quattroEnako, jaz bi že šel sedaj, pa ni takega primerljivega 4matica, niti za podobno ceno. žal.
mislim, da bo prej...vsaj 10 let prej
Do takrat bom pa jaz še 3 dizle (po)iztrošil.
za drugi avto pa resno razmišljam v smeri električarja za 25km dnevno. Vendar ko potegneš črto in pomisliš iz kje je material za baterijo in kaj se bo zgodilo z njim po 10 letih ter koliko električne energije mi še pridelamo preko fosilnih goriv je azdeva zelo daleč od tega da bi bila eko