DIY pisarniški avt-stol; elektrika?

Hanzi

Guru
27. jul 2007
48.078
6.923
113
pri taščici
Všeč mi je tvoj način "reciklaže"
Sam sem pred 20 leti podobno naredil iz sedeža fička. za zganjekuho. Prej sedel na lesenem štokrlu, potem pa "fotelj"...

sedaj bo treba nekaj podbonega naredit za traktor. sem že videl avtosedeže v traktorju.

Nazadnje urejeno:

alkoholik

RudolF
23. jul 2007
16.620
3.070
113
v lokalni ostariji
v traktorju se avtosedež ne obnese kej preveč... je preštorast pa nobenega vzmetenja nimaš. če ti je kej do hrbtenice potem zmontiraj kakšnega grammerja. dobiš rabljene na bolhi... boš pa odkartal 400-1000€ samo hrbtenica je ena sama...

Hanzi

Guru
27. jul 2007
48.078
6.923
113
pri taščici
Boljs ze kot tista plehnata kahla. Sicer je na nekem predpotopnem zarustanem fedru, vendar....

za jurja bi moral skoraj novega dobiti. Zakaj se pa znajde to na bolhi?

alkoholik

RudolF
23. jul 2007
16.620
3.070
113
v lokalni ostariji
na bolhi se znajde ker:
- eni kupijo boljši sedež
- se zajebejo in kupijo PREVELIK sedež (Velikokrat)
- so kšeftarji pa ven cuknejo dober sedež notr zmontirajo poceni drek, potem pa prodajo se sedež...

avtosedež je prevelik boš videl. sem že nakaj trakotrjev rihtal ki so imel to natlaceno notr (dojc, ferguson...) ovira te pri pogledu nazaj pa pri delu s hidravliko... če ima pa kabino je pa kabina polna sedeža;)

B81

22. jul 2007
37.603
10.902
113
Citat:
Uporabnik Hanzi pravi:
Boljs ze kot tista plehnata kahla. Sicer je na nekem predpotopnem zarustanem fedru, vendar....

za jurja bi moral skoraj novega dobiti. Zakaj se pa znajde to na bolhi?

Resno, prideš ne-napolcrknjen iz kabine z grammerjem na zrak, tisti s fedro delajo nekaj časa, pol pa postane trd in te nabija, prvi pa plava gor in dol.

B81

22. jul 2007
37.603
10.902
113
Čakaj, to bo za v dnevno sobo ali za v pisarno? Ampak sam se v pisarni tudi rad naslonim do konca nazaj, ko imam kak telefon, da se malo pretegnem. Tale tvoj je bolj kot ne fiksen? Kako pa si ga prinesel v dnevno sobo? To mora imet 100 kil
smile-1.gif

B81

22. jul 2007
37.603
10.902
113
Pa dobro no, smiley je zraven, hotel sem rect da morjo bit kar tezki...

Simon_Vi

KIYUNDAI fan
8. maj 2007
8.128
2
38
Citat:
Uporabnik Denis pravi:
Čakaj, to bo za v dnevno sobo ali za v pisarno? Ampak sam se v pisarni tudi rad naslonim do konca nazaj, ko imam kak telefon, da se malo pretegnem. Tale tvoj je bolj kot ne fiksen? Kako pa si ga prinesel v dnevno sobo? To mora imet 100 kil
smile-1.gif

V sobi, kar je pisarna, soba za relaksacijo imam sovoznikov sedež, kje dela elektrika in zadnjo klop ( klop pogovorno, bolj primeren izraz je luksuz dvosed z sredinskim naslonom v katerem je prostor za daljince, 12v vtičnica in držalo za dve plastenki piva ali kozarca konjaka).

Voznikov sedež gre ven v drugo sobo. V dnevno ne paše....

Voznikov sedež ima cca 40kg + konstrukcija. Je pa na kolesih, kar močno olajša premikanje.
Sovoznikov je par kg lažji.