sej zdaj sem troubleshootala tole do obisti. Problem je, da so kitajci kar agresivni do aplikacij v ozadju in jih pridno zapirajo oziroma na nek način dol tišijo. in ko se gre od doma, je lokacija v HA še vedno napisana kot doma. Ampak to je samo do takrat, dokler se aplikacije ne odpre, potem se seveda lokacija popravi na odsoten. zadeva ne bi delovala najbrž, če bi hotela, da samodejno odpira in zapira ter prižiga in ugaša. tega nočem. ker ni vsakokrat, ko domov kdo pride, želja, da se vse odpre ali pa ugasne. Mogoče dvoriščna, ampak teh še nimam zvezanih. Lokacija mi je bila pomembna, ker sem otrokom vsakemu naštimala svoje gumbe, da lahko recimo ene akcije naredijo, ko jih ni doma (npr zaprejo garažna vrata, ker so pozabili), za druge pa samo, ko so doma ali na domačem wifi (npr odprejo garažna vrata). tako da ne morejo pomotoma klikat nekaj iz šole ali pa kje vse na stežaj odpret. V glavnem, zdaj dela v piko, ker je itak naštimano tako, da morajo sami poklikat in ne samodejno. mogoče bom pri dvoriščnih naredila drugače, ampak tudi, če ne bo delalo samodejno, se ne bom sekirala.