Divji prašič

  • Ustvarjalec teme Izbrisan uporabnik #9334
  • Začetni datum
I

Izbrisan uporabnik #9334

Pri prijatelju me čaka taca od divjega prašiča. Naša Žena nima pojma kako zadevo pripraviti. Lahko pomagate z nasveti?
grin1.gif
 

UniqUser

Pripravnik
26. sep 2013
212
5
18
Univerza
Pol klasične svinjine pa pol divjačne...... pa 2 kg zelja za segedin--------uporabi klasičen recept.....zmaga.....ko jedec pričakuje kos klasične svine pa pol okusi ....kako bi rekel..... namesto Uniona....Guisessa......neprecenljivo---
 
I

Izbrisan uporabnik #9334

Staro -mlado
confused-1.gif
nimam pojma, kaj so odbili.

Spomnim se nekoč davno, ko sem prinesel domov mami plečko od prašiča. Je rekla da ni problema, napravila in dala v peč - vsi smo pobegnili iz bajte, tako je smrdelo. Nek čuden vonj ...
crazy1.gif
, nekaj zares dobrega! (proti pričakovanjem ?)

Kateri recept torej?
 

Guinness

Guru
2. jul 2008
4.081
2.850
113
Citat:
Uporabnik UniqUser pravi:
Pol klasične svinjine pa pol divjačne...... pa 2 kg zelja za segedin--------uporabi klasičen recept.....zmaga.....ko jedec pričakuje kos klasične svine pa pol okusi ....kako bi rekel..... namesto Uniona....Guisessa......neprecenljivo---

Prosim, da me pravilno napises
evil.gif
 

Gatto

Guru
19. jul 2007
18.747
896
113
tu in tam
Če je staro, moraš najprej marinirat, vsaj 24 ur..če je pa mlado pa prosto pa Prešernu, oz. sem ti dal link.
 
I

Izbrisan uporabnik #9334

Hvala.
smile-1.gif
Bom poročal.

Če ima še kdo kaka navodila, pa kar korajžno, prosim. Od divjačine se ne piše ravno veliko ...
tongue-1.gif
, kot da bi bila pozabljena. Pa še dobiti jo je težko.
 
Nazadnje uredil moderator: