Lej jih, spet. Voham rasno nestrpnost. Kaj pa, če je bil Slovenec?
Ali še huje: kaj, če bi bil Slovenec?
Nazadnje urejeno:
Citat:
Uporabnik AndrejEnej pravi:
Citat:
Uporabnik AndrejEnej pravi:
Čudne sivo-modre barve in tuja registrska?Citat:
Uporabnik Floki pravi:
Danes na šišenski 2 ali 3-je šipci voznik okol 20 v RS6 100+
Bo taleCitat:
Uporabnik Floki pravi:
Mislim da je bila LJ- nisem pa siguren
Citat:
Uporabnik Apollo8 pravi:
Katera pa je glavna policijska postaja?
Mene je nek frajer skoraj zbil na prehodu za pešce - upočasnil, na 10m pa stopil po gasu in me obvozil kot Tina Maze slalomska vrata.Citat:
Uporabnik casio pravi:
Dostikrat ga vidim sam in se nisem obremenjeval do danes ponoči, ko mi je skoraj povozil mlajšo sestro na prehodu za pešce. Naj si zapišem registrsko in naredim anonimno prijavo? Predvidevam, da policisti ne bodo storili nič in me zanima, če je še kakšna druga pot? Hvala.
Citat:
Uporabnik casio pravi:
Če to deluje tak način kaznovanja ljudi, zakaj potem policisti ne upoštevajo posnetka s kamere, ki jo ima navaden smrtnik na vetrobranskem steklu in je posnela kakšen hud prekršek? Posnetek je najbolj trden dokaz.
Tu gre še za poslovno prakso zavarovalnice, ki zavarovanca nagovarja, naj krivde ne prevzame. Poznam konkreten primer, sicer je šlo za gradbeništvo in večji znesek kot je običajno v prometu. Sicer je po sodnih postopkih zavarovalnica čez približno 10 let izpljunila denar.Citat:
Uporabnik mtl pravi:Je pa to tipičen odraz balkanske kulture in brezjajčnosti: če zaje.. pač prevzameš krivdo, itak zavarovalnica plača.
Sam bi prekleto premislil, če bi še želel biti pri zavarovalnici, ki me nagovarja k neetičnemu ravnanju. Se pa to zelo enostavno zaustavi, le zahtevaš, naj to pismeno podajo.Citat:
Uporabnik Pepe pravi:
Tu gre še za poslovno prakso zavarovalnice, ki zavarovanca nagovarja, naj krivde ne prevzame. Poznam konkreten primer, sicer je šlo za gradbeništvo in večji znesek kot je običajno v prometu. Sicer je po sodnih postopkih zavarovalnica čez približno 10 let izpljunila denar.Citat:
Uporabnik mtl pravi:Je pa to tipičen odraz balkanske kulture in brezjajčnosti: če zaje.. pač prevzameš krivdo, itak zavarovalnica plača.
Citat:
Uporabnik mtl pravi:
Bo taleCitat:
Uporabnik Floki pravi:
Mislim da je bila LJ- nisem pa siguren:
Vozil je že tako kot si napisal, zvok ti pa kocine postavi pokonci.
Registracija je tuja, žal nisem uspel ugotoviti države...