Oprosti, a je kdo od tvoje rodbine tudi (bil) lovec ali v kateri od naštetih strok?
lovec: stric, tast, od mojega stric in dva svaka
čebelar: tast in svak in sosed
kmet: hjo, jaz ne, ampak imam kar nekaj zemlje, ki jo dajem v najem in vse gerke ali kaj so, poberejo v zameno za živelj, namenjen za doma ne za prodajo (je razlika)
jajca: moj mrzel stric, sosed, stric
mesni izdelki: moje in od mojega stranke, ki prinesejo namesto barkafeja za tringelt ter moje in od mojega stranke, ki sicer prodajo, ampak vedno poskrbijo, da ni šrot, da jih ni sram (sram na podeželju še vedno obstaja, za marsikoga drugega vem, da je to abstraktna in imaginarna zadeva). ter pa še en mesar, ki ima sina starosti mojega in sta bila sošolca ter še danes skupaj ternirata nogomet in si izmenjujemo vožnje na trening in usluge. dec naredi fantastične krvavice!
povrtnine: mati ima vrt v veličini manjše njive in vsako leto znova narihta kar si mi namislimo, da bi imeli
psihiater in veterinar - oboje. prva je ena mojih najboljših prijateljic še iz srednje šole ven, drugi je bil tudi sošolec v gimnaziji in je skrbel z očetom za živino, ko je ta še bila na naši "domačiji". trenutno več od hrčka nimamo, jaz torej od nobenega uslug trenutno ne rabim, onadva zaenkrat mojih tudi ne in drugega dela kot praznjenje butleljk nimamo.