Citat:
še enkrat, napaka ni bla moja vožnja oz. stil vožnje ampak napaka v materialu in nepremišljeno tanjšanje adapterjev za feltne iz 20mm na 13mm . Ostalo je premalo materiala in pač se je zgodilo kar se je. Če se distančniki nebi tanjšali avta niti iz delavnice nebi spravil ker je rajsalo čisto na vsakem mestu.
Sicer nimam pojma o distančinikih, ki omogočajo prehod iz 4 na 5 vijakov, sem pa imela kakšni dve leti nazaj normalne 0,7 distančnike z normalnimi vijaki in z zadevo ni bilo težav.
Kje ti podrsa? Odvisno kakšen ET platišča imaš. Ali ti na notranji ali zunanji strani podrsa... Pogledaj linijo z blatnikom, pa koliko placa še maš not pri koloteku!Citat:
Uporabnik Viper_XxL pravi:
Kaj distančniki pomagajo kaj pri tem če daš gor večja platišča pa občasno malo podrsa?
Citat:
Uporabnik leprotto pravi:
Ja glede na to, da ti verjetno drsa po notranjem robu, bi se znalo urediti, če kolesa pomakneš malo navzven.
Distančniki pa niso spet tolk dragi od npr. Eibacha (Amortizer s TUV-om), da se ti jih ne bi splačalo vzet (bolje tam plačat, kot pol na vleko nalagat). Imaš pa kar izbiro teh distančnikov (ang. spacer) - poglej malo po netu. Edini problem je, če imaš eksentrične vijake, ker je potem potrebno posebej naročiti še te (zraven dist. dobiš samo obične vijake) in so dragi kot hudič.
Citat:
Uporabnik WhiteCell pravi:
adapterji se prodajajo OD 15mm naprej...očitno ne za brezveze
Citat:
Uporabnik eazy pravi:
malo off topic...
Zakaj je tako malo 4x98 alu platisc
Citat:
Uporabnik Matrix pravi:
Citat:
Uporabnik WhiteCell pravi:
adapterji se prodajajo OD 15mm naprej...očitno ne za brezveze
Distančniki z dvojnimi razmaki za vijake, kolikor je meni znano se začneje šele pri cirka 2,5 cm, ker sicer ni mogoče "skriti" matice v distančnik, če je le-ta tanjši.
Citat:
Uporabnik tomi pravi:
to mi je jasno da bo treba do strugarja, baje se pa to dobi že original za kupit, pa bi rad vsaj videl kak zgleda, ker si ne predstavljam sploh kak zgleda ta zadeva
kak je pa glede varnosti ? sem slišal že dosti slabih stvari o distančnikih nasploh