DISKOTEKA LIPA

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Mah če nebi bilo članka na 24ur sploh nihče nebi vedel, da je danes otvoritev
tongue-1.gif
Nobene promocije nikjer, itak bodo tam samo delavci in novinarji.

QBR

Pripravnik
26. okt 2012
886
0
16
To vest so plasirali zgolj iz zlobe, da so novinarjem in ostalim firbcem naredili eno "nočno".
grims-1.gif

vincent

Guru
Osebje foruma
31. avg 2007
13.269
1.904
113
Problem, ki ga jaz vidim je v tem, da bi ljudje res znalip riti....to je.

Zadevo je treba bojkotirat pa naj imajo odprto potem.....

Ralliart

Fizikalc
26. sep 2007
4.765
3
38
ksz

Sej je bilo mesec nazaj napisan da je mati zaprosila za obratovalno dovoljenje pa ga ni dobila.

sergio

Fizikalc
21. jul 2007
2.564
36
48
41
Ljubljana
Citat:
Uporabnik vincent pravi:
Problem, ki ga jaz vidim je v tem, da bi ljudje res znalip riti....to je.

Zadevo je treba bojkotirat pa naj imajo odprto potem.....

Potem bi blo treba tudi Top-a blokirat...al tist je pa ok, kar se je zgodilo (sicer še za čase Globala, pa vseeno)
confused-1.gif

kravakonj

Fizikalc
30. okt 2012
5.215
0
36
Moje mnenje: če je kdo odgovoren za Lipo, potem je to tisti, ki je izdal uporabno dovoljenje, tisti, ki bi moral nadzirati stanje klubov, tisti, ki je sestavil zakonodajo, ki dovoljuje delovanje pollegalnih varnostnih služb, in še se lahko pomikamo po verigi.

Ker je že dolgo od tega sem pozabil: zakaj sploh preganjajo Zavašnika? Ali ni imel vseh papirjev?

kravakonj

Fizikalc
30. okt 2012
5.215
0
36
Saj: zakaj moraš potem plačati tisoče evrov za vsa dovoljenja, davkoplačevalci morajo plačevati hordo birokratov - da si na koncu, ko pride do pizdarije, oni umijejo roke.

Želim videti kotaleče glave: zakaj pri nas tovrstih prireditev ne nadzira policija? V tako rekoč vsak nočni klub lastnik nabaše še enkrat več ljudi, kot je zakonsko dovoljeno - zakaj država ne posreduje? ko bo prišlo do požara in bo 50+ mrtvih, bo pa zopet jok.

Nazadnje urejeno:
I

Izbrisan uporabnik #488

Krivi so obiskovalci, v tistem primeru pijana in zdrogirana deca, ki se je gnetla in hotela vstopiti v prepoln lokal.

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.412
2.425
113
Tudi jaz ti dam prav! Na k**** mi gre ko gledam po TV in poslušam zdaj komentarje in iniciative za zaprtje Lipe. Vsak cepec bi zdaj iz tega delal neko zgodbo a nobenega se ne tiče, če to ne bi bili zdaj Zavašniki pa bi bili vsi tiho. Žalostno.

skala

Majstr
27. feb 2013
10.089
346
83
Kamnje
odlično. potem so vedno krivi birokrati in inšpektorji. zakaj potem vlačimo hildo in zidarja po sodiščih. brezveze. dajrmo raje koga drugega. lahko tudi delavce, ker niso prijavili izkoriščanja.

jasno, da je kriv lastnik, ki je hotel čimveč pokasirati. zakaj tega niso nadzirali bi si pa zaslužilo svojo preiskavo.

Spirit

propeler
18. jul 2007
5.746
1
36
berem tole

Citat:
Lastnik Robert Zavašnik, ki je bil obsojen na pet let zapora, se uspešno skriva že štiri leta. Pregon zoper njega bo kmalu zastaral.

in se sprašujem

ali česa ne razumem al kaj, ampak če te obsodijo na 5 let zapora, ti pravočasno spizd*š v brazilijo in se nadaljnih 5let izležavaš nekje ob južnem atlantiku, potem se pa lahko mirno vrneš domov brez da bi moral v zapor, ker je "pregon zastaral" po 5 letih?

A to deluje tudi, če oropaš banko?
confused-1.gif

I

Izbrisan uporabnik #488

Jaz pa ne razumem, zakaj lipa ne bi smela več obratovati?... če vse štima in je po normativih.

Na slo. cestah dnevno umirajo ljudje pa so še kar odprte...