DISKOTEKA LIPA

xaxid

Pripravnik
22. avg 2007
576
0
16
se ponovno dopira! to, da ni dokončan kazenski postopek zoper Zavašnika, očitno ni ovira. Prav tako, da je bilo ugotovljeno, da so imeli obratovalno dovoljenje le za en del diskotetke, ostalo pa je bilo vse na črno. na kteri podlagi so jim sedaj na upravni enoti izdali dovoljenje? ali bodo tudi tokrat delali "po domače", inšpekcija pa bo ukrepala, šele ko se kaj zgodi? tako pač je pri nas.
crazy1.gif

http://www.rtvslo.si/modload.p...amp;c_id=180014

xaxid

Pripravnik
22. avg 2007
576
0
16
saj, malo adrenalina ne škodi. morda bi lahko organizirali vikend adrenalinske pakete: "Skozi Šentvid do Lipe - in morda tudi nazaj"

hysterical-1.gif

kruta a posrečena
grin1.gif

Ne, brez heca. Sem že tudi v AG-ju videl kako je makaronarček umrl, tako da če bi po tem sodil obisk nočnega kluba, sem lahko do konca življenja doma oz. lahko hodim v razne japi bruharije ala Bachus ipd. šrot.

Zgodila se je tragedija, ampak teh življenj z zaprtjem nekoč zelo uspešne in dobro obiskane diskoteke ne bomo povrnili. Sem za sankcijo odgovornemu, ampak sama hiša pa ni kriva za nikogaršnjo smrt.

lovelove

lovelove
23. jul 2007
2.788
0
36
116
zravn komšije
Citat:

Zgodila se je tragedija, ampak teh življenj z zaprtjem nekoč zelo uspešne in dobro obiskane diskoteke ne bomo povrnili. Sem za sankcijo odgovornemu, ampak sama hiša pa ni kriva za nikogaršnjo smrt.

De profundis
aplauz.gif

Moongoose

Pripravnik
12. apr 2008
718
1
16
41
Odlično, bo vsaj kam za hodit spet. Če nam bodo že ambasado zaprli pa naj se Lipa spet odpre, mene na njo vežejo sami dobri spomini
smirk-1.gif

Če pa bi pred odprtjem še WCje malo razširili, da nebi bila takšna katastrofa kot včasih potem pa bi bilo sploh perfektno.

PiLLLe

stranger
18. dec 2007
2.068
0
36
Ljubljana/Novo Mesto
Meni je lipa vedno bila nekaj posebnega. Vcasih so bili zuri dobri za popizdit. Upam pa samo to, da ce bojo, kaki novi zuri, da bo temu primerna starostna omejitev, vsaj 21 let.

Mare2

Guru
18. avg 2007
5.004
-1.289
113
<<<< Starostna meja ............ vsaj 21 let.

Skratka, starostna meja naj se dviguje v skladu s tvojo starostjo? Dokler ne pridejo do 79 let?
smile-1.gif

GSMobil

Fizikalc
6. jan 2008
2.516
6
38
A v Globalu je kdo že bil? Jst še ne, sem pa slišal da je noro za umret!

Malo grda šala, ampak sem jo že slišal/prebral neštetokrat :]

wacko

Fizikalc
18. jul 2007
5.450
0
36
A si tlinasjt?
evil.gif

Starostna omejitev mora bit obvezno. 21 je pomoje za Slovenijo še mal preveč... 18 bi blo čist ql. Samo bi se mogli pa striktno držat. Če nimaš dokumenta pač ne greš notri. Pika. Ne pa tko k je blo v Fanu včasih. Tipe delno so preverjal, k je pršla pa 14 letna frajla z miničem, k ji je komi pičko pokril je pa odkorakala mim brez vsakega problema.
Dobra je tud varjanta, da preverjajo študentske/dijaške izkaznice, tisti ki je pa nima pa pač plača mal več... je lep sistem, da čefurje k pridejo probleme iskat odpikajo.

ChickenBoy

Fizikalc
27. avg 2007
1.918
0
36
40
Citat:
Uporabnik wacko pravi:
Dobra je tud varjanta, da preverjajo študentske/dijaške izkaznice, tisti ki je pa nima pa pač plača mal več... je lep sistem, da čefurje k pridejo probleme iskat odpikajo.

Ja pa kaj še! Bi mogoče še prost vstop in pa welcome drink?
rolleyes-1.gif

GSMobil

Fizikalc
6. jan 2008
2.516
6
38
Zakaj bi pa preverjali dijaške/študentske? Lastnik lokala ima vso pravico, da od varnostne službe zahteva, da čefurji nimajo vstopa. Povedano, če se lastnik nekega lokala spomni, da lahko gredo notri samo tisti, ki so oblečeni v pižamo, jo moraš met, al pa not ne moreš
smile-1.gif

PiLLLe

stranger
18. dec 2007
2.068
0
36
Ljubljana/Novo Mesto
Zato ker je vecina "cefurjev" starih med 16 in 20 let (tisti problematicni), in ce jim reces da za njih pac vstopa ni, postanejo agresivni, zacnejo razbijati, nadlegovati potencialne stranke ipd. Tako pa das starostno omejitev, in si ze odjebal 60% potencialov, ostalim pa pac reces da nebo slo iz takih in drugacnih razlogov.

mitja155

Pripravnik
19. apr 2008
569
12
18
43
LJ
Citat:
Uporabnik wacko pravi:
Tipe delno so preverjal, k je pršla pa 14 letna frajla z miničem, k ji je komi pičko pokril je pa odkorakala mim brez vsakega problema.

V tem ne vidim nobenega problema...
cheer.gif
... hecam se... če bo pa Lipa spet zaživela pa je hudo... 10 let nazaj so bili not hudi žuri... ne vidim zakaj ne bi šel spet mal žurat... še staro klapo naberemo... vsaj švercat pa pred 10 - o nam ne bo treba not se tlačit... bomo že plačal..

lp

pikapoka

Fizikalc
24. avg 2007
2.148
0
36
Domžale
Mene tut na Lipo vežejo sami lepi spomini...včasih se je res velik dogajal, pa skos nabito polno.
cheer.gif

Kar se pa tiče starostne omejitve...že to, da bi na 18 omejil bi blo velik, glede na to, da sm se jst včasih že pri 20 počutila kot varuška v vrtcu...vsaka smrklja s pizdoritnikom je lahko notr pršla, tipom so ponavadi mal zamoril...ampak če je frend od frenda poznal vratarja, se je dal vse zmenit. Če se že grejo ene omejitve, naj se jih striktno držijo, ne pa da prideš na nad 21 party, notr pa same 14-letne veverce, nafleširane do konca.
bonk.gif

ChickenBoy

Fizikalc
27. avg 2007
1.918
0
36
40
Starostna omejitev more bit 21 in pika. V Cvetličarni vse skupaj zelo lepo deluje in tudi klima je čisto drugačna.