Diski, ploscice, katere?

Hanzi

Guru
27. jul 2007
48.151
6.964
113
pri taščici
Kje si nabavljal? Bomkar na zalogo kupil, v naslednjem mesecu pa servis pa se bremze in gume spotoma. Saj ce bodo se 120kkm zdrzale bom zadovoljen. Najbrz bo prej crknil ali pa ga bomprodal.

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.462
2.453
113
Tolko boljše tovariš, TRW je nižji rang od ATE, kot ti je cbb povedal, sploh niso dragi, mislim pa da imam sedaj notri TRW ploščice na A6, poceni zadeva... 350€, goljufija pri belem dnevu
smile-1.gif
Da povem, enak kos na Mercedesu pri pač z Mercedes žigom cca. 430,00€ z DDV. Bedaki...

Alan

Fizikalc
22. jul 2007
2.031
19
38
42
Ljubljana
Še en glas za ATE, pa če bi rad malo boljše ploščice kupi ferodo performance. EBC je pa crap od crapa...

iverson

Pripravnik
4. okt 2007
611
0
16
Kamniško Savinjske Alpe
Ne bom odpiral, novo teme ker imam podobno vprašanje. Katere diske/ploščice za Espace 07 letnik? Bo ATE vredu? Mehanik mi je omenjal, da neke firme ne kupovat, ker hitro začnejo trest. Rabil bi res nekaj kvalitetnega, ker naredim kar nekaj km-jev na mesec.

sparkyboy

Pripravnik
1. nov 2008
548
0
16
Citat:
Uporabnik iverson pravi:
Ne bom odpiral, novo teme ker imam podobno vprašanje. Katere diske/ploščice za Espace 07 letnik? Bo ATE vredu? Mehanik mi je omenjal, da neke firme ne kupovat, ker hitro začnejo trest. Rabil bi res nekaj kvalitetnega, ker naredim kar nekaj km-jev na mesec.

ATE ploščice in diski ne tresejo, če so vsi ostali sklopi ok.

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.462
2.453
113
Citat:
Uporabnik sparkyboy pravi:
Citat:
Uporabnik iverson pravi:

ATE ploščice in diski ne tresejo, če so vsi ostali sklopi ok.

In če so diski res ATE, če ni ATE samo škatla
evil.gif