Diskači in pecanje

Fiatista

Pripravnik
1. sep 2007
670
0
16
Citat:
Uporabnik Don_Corleone pravi:
možnosti so velike, s pravilnim pristopom, ker vse "talepe" ne padajo samo na keš.
Seveda ne.

Saj vedo, da bankovci in kovanci niso edina oblika denarja
smile-1.gif

B81

22. jul 2007
37.009
10.537
113
Mati ima avtošolo, foter pa rent-a-bike. Jaz pa se učim motoroznanstvo, da bom lahko peljal posel dalje.
[censored] ga...

MackaGrrr

Pripravnik
4. nov 2007
376
0
16
Kar se tice mene in diskacev; ce se ze znajdem kje, sem tam zato da se naplesem s frendicami in kej popijem, pa da se mal s kelnarjem pospogledujem, ce je ravno simpaticen.
Se nikol v svoji zgodovini obiskovanja diskacev se nism niti z enim videla se kdaj, ker enostavno nisem hotla...Ne vem, men je diskoteka res najbl boring plejs za spoznavat folk, clovek kar voha tisto naelektrenost pr tipih...Men gre kr na bruhanje, ko vidm skupino tipov (ljubljanska klasika) ki se prej napijejo pred diskacem, potem grejo notr in tezijo vsaki kolkr tok cedni deklini... Kko naj tazga tipa jemljem za nekaj resnega?

ChickenBoy

Fizikalc
27. avg 2007
1.918
0
36
40
V diskač se gre žurat ne pa babe pecat. Če pa že pride mim kakšna, ki se sama od sebe ponudit, pa ji nej bo.
smile-1.gif

pikapoka

Fizikalc
24. avg 2007
2.148
0
36
Domžale
Tami, pol pa kaka Tramontana zmaga...naparfumani so itak vsi, pa sam gledaš kwa tipi kolo razturajo, hehehe...
nahrung002.gif

...sej če mu ne daš cifre, pa če se ne obremenjuješ s kerga konca Ljubljane je, je čist dobr catch za eno noč
grims-1.gif

Tamara

mX's girl
23. jul 2007
3.718
0
36
43
vedno korak pred tabo
Citat:
Uporabnik pikapoka pravi:
Tami, pol pa kaka Tramontana zmaga...naparfumani so itak vsi, pa sam gledaš kwa tipi kolo razturajo, hehehe...
nahrung002.gif

...sej če mu ne daš cifre, pa če se ne obremenjuješ s kerga konca Ljubljane je, je čist dobr catch za eno noč
grims-1.gif

Hvala za idejo, ampak z njimi sem opravla
uf-1.gif

tinekr

hot mamica
29. jul 2007
1.941
0
36
47
Dostikrat se nalepijo na mene, to mi gre ful na živce. Hecni ste moški, ko ste na preži, pa se pol trudite.

zetko

Pripravnik
18. avg 2007
916
0
16
40
Citat:
Uporabnik pikapoka pravi:

nahrung002.gif

A te rajca tud, ko se na polno stolcejo
hysterical-1.gif

Nazadnje urejeno:

pikapoka

Fizikalc
24. avg 2007
2.148
0
36
Domžale
BMK če se folk pretepa...pa naj bo to Tramontana al pa kak drug lokal...pač so moroni, jih bojo pa vn vrgl in se nej naprej tepejo, če se ne znajo civilizirano zmenit...
stupid-1.gif

Me ne rajca
grin1.gif

zajfa

PEPČEK 2007
26. nov 2007
1.022
0
36
Mrzli vrh nad Žirmi
Jaz osebno ne hodim velikokrat v diskača iz preprostga razloga, ker so tam sami froci stari 15 let k ne vejo zakaj so tam. Potem sam neresen folk pijan do amena. Tud pretepi so včasih mislim ej jaz takih bedakov ne bom gledal. Za resno zvezo pa bom iskal čist drugje. Brat hodi v diskača in misle, da bo kr tam dobu eno fajn punco, če mene vprašate so tam sami pe*ri neumni pijani.

lp

Nazadnje urejeno:

zajfa

PEPČEK 2007
26. nov 2007
1.022
0
36
Mrzli vrh nad Žirmi
Jaz osebno ne hodim velikokrat v diskača iz preprostga razloga, ker so tam sami froci stari 15 let k ne vejo zakaj so tam. Potem sam neresen folk pijan do amena. Tud pretepi so včasih mislim ej jaz takih bedakov ne bom gledal. Za resno zvezo pa bom iskal čist drugje. Brat hodi v diskača in misle, da bo kr tam dobu eno fajn punco, če mene vprašate so tam sami pe*ri neumni pijani.

lp

Sandrca

hudičkica
29. okt 2007
785
0
16
@zajfa:
je tvoje življenje nekam polno predsodkov? če tko gledaš so pretepi tut na vasi.. gremo se preselt v mesto, ker taga pa mi že ne bomo gledal.. u joj, u mestu pa ne sam da se tepejo, še strelajo se.. ja shit, kpa zdej? uh matr, zadnje čase je pa dosti gejov spremenilo nagnjenja pa palijo na ženski spol...

sj ne rečm da je diskač mesto za iskanje resne zveze,,, men prestavlja zgolj prostor kjer se grem sprostit, splesat to je pa to... do zdj se je enkrt zgodl da mi je en dečko v oči padu pa še to sm ga poznala od prj. tipi k se pa kj preveč matrajo okol mene mi pa itk niso...vse do neke meje... ki jo pa zagotovo ne postavljam v diskačih..

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.415
3.805
113
davorinm.wordpress.com
evo ti strategija kloshar.
evil.gif

PS: ne klikat naprej...bo šlo samo počasi.

Priponke

• 165646-strategja.pps
    143 KB · Ogledi: 433
Nazadnje urejeno: