Kaj priporočate? Preizkušam razne "smrekice" in te dišijo mogoče 24 ur in gotovo. Rad bi nekaj trajnejšega in ne vem sploh kaj iskati v poplavi teh izdelkov, zato me bolj zanimajo informacije oz izkušnje iz prve roke.
Par let nazaj so mi poslali nek vzorec takega sistema. Bila je kot filc tkanina in en "navaden" parfum zraven - je delovalo po par dni / tednov. Ko se je razdišalo pa si spet namočil.
Osvežilci v pločevinkah - operi-avto.si
www.operi-avto.si
Po mojem to ne drži, pa tudi sam žal dobro poznam industrijsko onesnažen zrak... Mnogo slabše za zdravje je onesnažen zrak v majhnem, zaprtem prostoru, kjer koncentracija parfuma enostavno naraste v koncentracijo, ki jo je zunaj sploh težko doseči...Se strinjam ampak ko zvečer v Celju pogledaš v zrak proti Cinkarni, tvoj argument postane popolnoma brezpredmeten...
Tudi ljudje z operiranim rakom na grlu kadijo...Seveda je dovoljeno! Ni prepovedano!
To sem pripel da je kar malo absurdno da pred Onkološki inštitutom vidimo nekaj takega.
Pa še tako sem fotko naredil da se zadaj vidi spomenik v parku ki se imenuje "Warrior".