Direktor z jadrnico na socialni podpori

brgo

Fizikalc
14. avg 2007
5.783
0
36
Milky way
Citat:
Uporabnik patriot pravi:
te pravice so milorečeneo čudne....

okvirji imajo vzoni park boljši ko nekdo ki ima 2000€ plače pa os na socialni....

Ti še vedno socialno vmešavaš, ki nima nobene veze
smile-1.gif
Okvirji se seveda znajdejo in imajo vozni park bohve na koga vse pisan... Al pa celo neprijavljen, ukraden, kaj vse veš.

dsf

izbrisani
6. sep 2007
10.019
1
36
Dajte mi povejte kako lahko s tem preživi ? Ne more ! Ko sem bil sam na "sončni "sem isto dobival 700 in nekaj neto, skratka maksimum kolikor je bilo sploh možno, kar pa sploh ni fer ker če sem plačeval pošteno bi bilo pošteno da tudi takrat dobim ko rabim oziroma mi pripada !
V tistih časih sem plačeval 30.000 vrtca, dokladov je bilo par sitkov in tako dalje.
Danes sem mali sp, dol mi visi za prispevke, bilanca je takšna kakeršna je, vrtca je 30€ malica v šoli 6..... Zaslužim več kot pol manj in boljše živim. Razumi kdor more ampak tako je .....

Ateis

Guru
13. sep 2007
2.318
829
113
Citat:
Uporabnik dsf pravi:

Danes sem mali sp, dol mi visi za prispevke, bilanca je takšna kakeršna je, vrtca je 30€ malica v šoli 6..... Zaslužim več kot pol manj in boljše živim. Razumi kdor more ampak tako je .....

kakšen mali sp?!?!? popoldanc, normiranc, fulltime sp,...?

capl

sranjeslojaš
2. feb 2009
8.604
53
48
na podnu
Vidiš , tudi pri na nadomestilih za brezposelnost bi se dalo nekaj pršparat (če bi že vsi tak radi šparali) , če bi dali vsem isto ,ker takrat je človk plačan za nedelo in ni logike da dobi en več kot drug. Višina vplačil pa nima veze , ker tudi dohodnine plačaš več , pa zaradi tega nimaš npr. na cesti ,prednosti napram meni , ker je pač več tvojga dnarja v njej kot mojga. -(to mislim novejše ceste ,ker starejše sem ti itak js naredil
hysterical-1.gif
)
Isto je pri bolniških , ogromno denarja se zmeče proč , čeprav ni logike ,da se nedelo različno plača. To seveda za javni sektor , v privatnem ,bi pa seveda lahko bila to stvar dogovora

Ateis

Guru
13. sep 2007
2.318
829
113
Ceste gredo iz drugega fonda. To je zavarovanje za primer brezpopselnosti. Torej, višje kot je (dohodnina in lestvica), večje je izplačilo. Ja najbolš, da nekdo ki daje jurja v državno balgajno, dobi za primer brezposelnosti enako kot je ki daje tristo. Sej je zadeva omejena, do mislim da nekje 3kratnika najnižje plače. Tko, da ni skrbi, da bi kdo dobival veliko preveč, čeprav je plačeval trikrat več ali še več.

LP

capl

sranjeslojaš
2. feb 2009
8.604
53
48
na podnu
Ma ,ceste sem dal kr tak primer, ker se nisn drugega spomnil.
Lej , po tej logiki ,bi ti po peš coni v mestu ,pripadalo več prostora kot meni ,ker plačuješ več dohodnine in bi ti morali capli naredit špalir ,ko se pojaviš , ko pa pride Akrapovič pa še rdečo preprogo položit .
hysterical-1.gif
....ma ne spomnem se bolj pametnih primerov.
....
hysterical-1.gif

...pa sj zavarovanje za brezposelnost si lahko tudi privatno vplačuješ , tam pa je potem važna višina vplačil

Nazadnje urejeno:

capl

sranjeslojaš
2. feb 2009
8.604
53
48
na podnu
Dober veš ,da to v praksi zelo dobro deluje v nekaterih redkih državah , še celo pokojnine imajo iste , celo plače za posamezna delovna mesta so iste in določene neodvisno pri kakšni in kateri firmi dela.

sistemik

Majstr
15. jul 2011
3.342
313
83
Saj tu in tam kaj pametnega napišeš, ampak včasih pa pišeš take oslarije, da še lačnega srat pritisne....

capl

sranjeslojaš
2. feb 2009
8.604
53
48
na podnu
Citat:
Uporabnik sistemik pravi:
Saj tu in tam kaj pametnega napišeš, ampak včasih pa pišeš take oslarije, da še lačnega srat pritisne....
Avstralija , v Evropi pa vsaj ena severna država , ne vem več kera in se mi ne ljubi iskat.....
Mislim da tudi Kanada , ne vem celo če nima neke vrste UTDja
-v glavnem uspešne in stabilne države ,ki so take ravno zaradi tega
smirk-1.gif

stein

Fizikalc
16. sep 2007
19.575
1
36
radio krka?

(daj bog, da je, ker drugače se bom že drugič motil in izpadel... iz aviona)

.....

eh, fak
tongue-1.gif

franci

Fizikalc
19. jul 2007
1.798
2
38
50
LJ
ksz

Ali ni bilo v Slovensklih novicah, Reporetrju in Demokraciji na naslovnicah napisano, da ima ta Renato Strojko (al kaj je že ) JAHTO? Ker vem, da mi je ravno zaradi tega padlo v oči, češ kao socialna in jahta. Takoj mi je bilo jasno, da gre v primeru 'socialne' za novinarsko šopanje folka na suho, v primeru jahte pa za, ali totalno nerazgledanost novinarjev ali pa za podlo podpihovanje ovc, ki te 'medije' konzumirajo.