Direktor stanovanjskega sklada -3/4 mio EUR

XXXL

Guru
9. sep 2007
7.348
767
113
Dokler se dobro počutim, ker narobe razmišljam, bom kar zadovoljen. Ko (če) bo šlo slabo, bom razmislil še enkrat...

kozarec

ALTERKA 08
29. jul 2007
4.802
0
36
na šihtu
Citat:
Uporabnik YuGec pravi:
Briga mene za soseda, tu gre za javnega uslužbenca, ki se bogati neupravičeno zaradi položaja. Plačuješ pa ga ti, jaz in drugi....

Saj je bilo povedano - prijavi ga na inštance, pa bodo one vtaknile nos, če bodo smatrale, da je sum upravičen.
Ne pa ti.

BTW Kako pa veš, da denar služi samo v javnem sektorju? Mogoče pa doma privat še šiva gobeline in jih prodaja? A moraš tudi v to vtakniti nos?
Kako veš, da ni imel prihranjenega denarja?
Kako veš, da si denarja ni izposodil pri sorodnikih?
Kako veš, da ni dedoval?
Mimogrede, običajno v take nakupe prispeva tudi žena - mora tudi ona slečt gate in dokazovat, koliko je njenega keša in kje ga je dobila?

Razen tega, da je -
stupid-1.gif
- kupil bajto ravno med mandatom, nisem še videla kakšnega pametnega suma, da se nekaj dogaja. Klasična slovenska foušija, pač...

Pa če smo že pri tem - JJ si je pa tekom bivanja v parlametu nabavil konkretno zasoljeno stanovanje v centru Ljubljane.
Naj še on skenira svojo dohodninsko napoved, pa da vidimo, odakle mu keš.

Da ne pozabim - v javnem sektorju je zaposlen tudi vratar. Mora tudi on obračati gate, ker si je kupil karjolo v bauhausu (pacek, potraten!) ne pa na bolšjaku?

kozarec

ALTERKA 08
29. jul 2007
4.802
0
36
na šihtu
Hehe, dobra.
grin1.gif

Ampak še vedno ne omogoča meni ali tebi šnjofati po njegovi spalnici.
(ta logika ne velja samo za antiJJ novinarje, pač pa tudi za proJJ sekretarje in direktorje skladov
grims-1.gif
).

O tem namreč debatiramo.

O logiki se lahko mirno razpisuješ in nimam nič proti njej.
zmaga.gif

Grikos

Pripravnik
21. jul 2007
386
0
16
Citat:
Ampak še vedno ne omogoča meni ali tebi šnjofati po njegovi spalnici.

Se strinjam. Zato imamo pristojne.
Upam le, da se zadeva ne bo končala tako kot v primeru njegovega predhodnika.

tis

Fizikalc
25. jul 2007
5.423
0
36
Slovenija v pravu pozna termin "utemeljen sum", ki je predpogoj za sprožitev kakršnih koli postopkov proti posameznikom ali organizacijam. V kolikor je v napisanem kaj resnice upam, da se bodo našli dokumenti ali priče, ki bodo lahko podale osnove za "utemeljen sum".

Obtoževanje zaradi nekega logičnega sklepanja ali samo neutemeljenega sumnjičenja je sprožilo tudi afero patrija, ki je v Sloveniji namesto normalne predvolilne kampanije naredila samo zmedo.

Je pa vsekakor zanimiv ta g.Pirc. Po člankih naj bi omogočal služenje predstavnikom SLS, brani ga član SLS, sam se je pa včlanil v SDS (pri tem ga je Virant še skritiziral). Kar naj brskajo naprej.

YuGec

Fizikalc
18. avg 2007
2.801
0
36
Mah kaj bo, tudi če kaj ugotovijo, ga bodo odstavili in potem bo vse tiho.

Banda!!!!

YuGec

Fizikalc
18. avg 2007
2.801
0
36
Citat:
Uporabnik tis pravi:
Citat:
Uporabnik YuGec pravi:

Banda!!!!

hysterical-1.gif

Koga, ki se je obogatel na takšen in podoben račun, so pa zaprli v zadnjem času in je finančno odgovarjal?

Še avtodilerčki, ki državo ogoljufajo za več kot 6 mio. EUR, so vsi na prostosti, pa čisto vsi vedo kdo in kaj so.

kozarec

ALTERKA 08
29. jul 2007
4.802
0
36
na šihtu
Da parafriziram eno slavno odvetnico, ki je nekoč svoji stranki zabrusila:

"Pa kradi še ti!"
tongue-1.gif

(Prosim, ne me ustrelit.
grin1.gif
)

YuGec

Fizikalc
18. avg 2007
2.801
0
36
Citat:
Uporabnik kozarec pravi:
Da parafriziram eno slavno odvetnico, ki je nekoč svoji stranki zabrusila:

"Pa kradi še ti!"
tongue-1.gif

(Prosim, ne me ustrelit.
grin1.gif
)

"Ne hvala" bi odgovoril.
grin1.gif

AndrejD

Guru
20. jul 2007
7.217
1.387
113
Citat:
Uporabnik YuGec pravi:

Banda!!!!

V Nemčiji majo bolje urejeno...

Direktor zajebe večmilijonski posel. Ga zaradi tega odstavijo. Mu dajo nekaj mio € odškodnine. In še mesečno rento v vrednosti prek 30k € na mesec do konca življenja.