Diners kartica in prijaznost klicnega centra

Bitch_inside

PEPCA 2007
18. jul 2007
3.608
1
36
Ljubljana
Z Diners klicnim centrom sem bla doslej vedno zelo zadovoljna. Se da vse urediti z enim klicom. Meni je Diners super, sicer za spletno nakupovanje ni preveč uporabna, je pa fino, da si lahko kakšno dražjo stvar na par obrokov razdeliš brez kakršnihkoli procesij in dodatnih stroškov.

Sulc

Fizikalc
22. avg 2007
978
175
43
Tudi moje izkušnje z njihovim klicnim centrom so bile vedno zelo pozitivne.
Prijazni, pripravljeni pomagati.

Ampak - če bi mel samo eno kreditno, to zagotovo ne bi bil Diners, ker jih jemljejo na tako malo mestih.

Marezi

Pripravnik
2. jun 2009
296
0
16
Citat:
Uporabnik Numy pravi:
Zdaj mečeš luč na cel center, namesto na enega, ki se ti je zameril. Kako je to bolje?

Tako ti razumeš. Jaz če napišem, da sem z nekom govoril, to še ne pomeni, da so vsi takšni
smile-1.gif

Numy

Majstr
1. jan 2008
9.860
395
83
Citat:
Uporabnik Marezi pravi:
Se še komu zdi, da so na klicnem centru pri Diners ponavadi jezni, da jih pokličeš. Da ne rečem arogantnega obnašanja, ko jih kaj vprašaš o stanju kartice, limitih ipd. Čudno se mi zdi, da vodilni to dopuščajo glede na to, da se ven mečejo kot prestižna kartica..

Kakšne so vaše izkušnje?

LP

Če bi bil ti sniper, bi streljal atomske bombe.
smile-1.gif

Marezi

Pripravnik
2. jun 2009
296
0
16
Citat:
Uporabnik Numy pravi:
Citat:
Uporabnik Marezi pravi:
Se še komu zdi, da so na klicnem centru pri Diners ponavadi jezni, da jih pokličeš. Da ne rečem arogantnega obnašanja, ko jih kaj vprašaš o stanju kartice, limitih ipd. Čudno se mi zdi, da vodilni to dopuščajo glede na to, da se ven mečejo kot prestižna kartica..

Kakšne so vaše izkušnje?

LP

Če bi bil ti sniper, bi streljal atomske bombe.
smile-1.gif

Vprašanje je bilo namensko tako postavljeno, ker me je zanimalo če bo kdo istega omenil kasneje kot jaz.

Davidoff

Bumbar
22. jul 2007
10.027
1.477
113
Citat:
Uporabnik Sulc pravi:
Tudi moje izkušnje z njihovim klicnim centrom so bile vedno zelo pozitivne.
Prijazni, pripravljeni pomagati.

Ampak - če bi mel samo eno kreditno, to zagotovo ne bi bil Diners, ker jih jemljejo na tako malo mestih.

Dejansko se Diners uporablja na različnih kontinentih, problem je v tem, da ne omogočajo nakup preko spletne prodaje, kar pa bolj ali manj uspešno rešujejo s prodajo na obroke.

Je pa Dinersclub pionir na področju kreditnih kartic.

Sulc

Fizikalc
22. avg 2007
978
175
43
Res se uporablja na različnih kontinentih, ampak ko sem bil jaz na kontinentu Severna Amerika (in je Diners celo imel na kartici MasterCard znakec zadaj in napis, da jo v US in Kanadi sprejemajo na vseh mestih, kjer sprejmejo MasterCard) je bila po štacunah praktično neuporabna kartica. Probal sem v kakšnih petih različnih, potem pa sem raje uporabljal MasterCard, Diners pa šele na letališču.
Ko sem bil na kontinentu Afrika je bilo pa tudi bolj žalostno z Diners.
Tako je to s kontinenti
smile-1.gif

Mogoče imaš ti drugačne izkušnje, jaz imam pa Diners skoraj samo zaradi letaliških salonov, za vse ostalo je pa tu MasterCard
smile-1.gif
Pa za kakšen večji nakup je Diners - za večje limite se pri Dinersu zelo lahko zmeniš, če imaš pri njih dobro boniteto, ostali kartičarji menda več komplicirajo in še kaj zaračunajo.