diamantna krona 45+

franci

Fizikalc
19. jul 2007
1.797
1
38
49
LJ
Ni problem armatura (mreže), bolj je problem, ker je potrebno mašino vsakič posebej sidrat. Imaš na voljo n-produktov (pri nas v firmi Hilti, Golz in Hydrostress), je pa res, da moraš biti s kronami nežen. In vse tovrstne krone za hlajenje rabijo vodo.

Če bi par mesecev nazaj napisal, da to rabiš, bi ti to jaz zrihtal, tako pa sem v firmi le še 9 dni, kar je premalo in tudi gledajo, s čim se ukvarjam , tko da ne morem kaj bistveno pomagat.

btw, imaš še Medved-a na voljo, vendar sklepam, da ni ravno poceni.

Piccadilly

Fizikalc
22. dec 2009
1.716
68
48
Ima kdo iz lj kakšno fi 80 krono ki bi si jo lahko izposodil za eno luknjo čez omet+cegel? Moram speljati dovod in odvod za pralni stroj v drug prostor.

vincent

Guru
Osebje foruma
31. avg 2007
13.301
1.925
113
Zakaj p ne poštemaš z bau hau štemarco? Itak boš mral poflikat. Če bi rad imel odprtino 'vidno' da boš lahko cevi velek iz prostora v prostor pa vgradi v luknjo kos plastične cevi (80 ali 100...vzameš sivo koanalizacijsko pol metra konec in odrežeš)...zapurpenaš in čez fini omet, izravnalna masa, prebeliš...bo kot novo.

brunobruno

Fizikalc
3. feb 2012
2.146
50
48
Ker je s krono manj dela in manj svinjarije? Pa še manj flikanja.
Sicer pa dvomim da ti bo kdo preko foruma posodil tako veliko krono. Jaz sem bližnjim kolegom posojal orodje in so mi vse zjebali od svedrol do brusilk... Ne posojam več, ker so vsi nesposobno in delajo z orodjem kot svinja z mehom. Še sds svedere so mi skurili (ne vem kako jim je to ratalo...).
Klasika krona za vtičnice je 68mm. Interdiskont ima za par evrov te krone (jajca a za parkrat bo v redu).

Piccadilly

Fizikalc
22. dec 2009
1.716
68
48
Odpirtina bo čisto spodaj v kotu kotlovnice tako da ne bom lišpal zaenkrat.

Kako je pa s tem sds vpetjem če imam navadno klasično bormašino? Gledam kronski sveder na interdiskontu.

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.406
5.658
113
Zdej mas štemarco v Lidlu...pa orodje poleg...eno lukno bo pa že zdržala
smile-1.gif

Hanzi

Guru
27. jul 2007
48.148
6.962
113
pri taščici
Citat:
Uporabnik Slycer pravi:
Odpirtina bo čisto spodaj v kotu kotlovnice tako da ne bom lišpal zaenkrat.

Kako je pa s tem sds vpetjem če imam navadno klasično bormašino? Gledam kronski sveder na interdiskontu.
Pozabi klasika in sds.
Glede posojanja orodja se strinjam. Pridem narest za prijateljsko ceno, orodja pa se naceloma ne sposoja. Sploh ne takega "občutljivega". Lopata in kramp mal lazje.
Imam tudi sam krono za doze iz interdiskonta.

Piccadilly

Fizikalc
22. dec 2009
1.716
68
48
Torej bom navrtal par lukenj in izbil ven z majzlom.

Tisto v lidlu je verjetno več kot 10 eur kot sem jih res max pripravljen dat za to luknjo.

brunobruno

Fizikalc
3. feb 2012
2.146
50
48
Če imaš koga blizu, ti jo za 10€ zavrta. Ali pa če imaš kolega, ki ti zavrta za pir ali dva.