Diagnostika - obd II - za doma

Tjaz

Pripravnik
19. avg 2007
309
2
18
Proda kdo vag-com kabel novejšo verzijo 22.x ? sam imam 11.11 in ker ga nekaj časa nisem rabil in vidim da ne pridem več do modulov.

jezek

Guru
24. jul 2008
5.055
2.192
113
Btw, ravno danes sem dobil klon Bmw ICOM za ⅕ cene oriđinala. Vv4 dneh prišlo z Alija. S tem dejansko lahko narediš vse, kar lahko na servisu. Je tudi wifi, tako da ni treba sedet v avtu, ampak si fukneš leptop na klubsko mizico....in med tem ko kodiraš lahko furaš še hurve i šampanjac....

Priponke

• IMG_20251103_203123.jpg
    IMG_20251103_203123.jpg
    2 MB · Ogledi: 65
  • Haha
Reactions: sajkek

jezek

Guru
24. jul 2008
5.055
2.192
113
No, Jež včasih tudi kaj zajebe....tako da hurve in šampanjac ob kodiranju (za par dni - do popravila) odpadejo. Po tem, ko sem lepo stestisiral kitajca (klon) in je izgledalo, da deluje vse (tudi brezžično) in da bi lahko bimerju tudi zamenjal SW (na servisu so mi nadgradili lani, letos je ocitno nova verzija, kar obširna, 6 ali 7 ecujev, idrive....).....seveda jež ne bi bil jež če se ne bi lotil modificiranja ICOMa (z menjavo parih uporov in po potrebi kristala, dobiš popolno kopijo originala - kloni naj bi bili malo pocasnejsi)..... Ker pred opravilom nisem spil ¼ gajbe Žujice (za fokus) sem pri hektičnem razdiranju zadeve odtrgal (pizdunsko pozicionirano) wifi anteno. Tako da sedaj dela samo po kablu, wifi pa ne. Bom videl danes, če se da zalotat, ali je odletela cela wifi kartica (ki je, mimogrede, enaka kot za laptope). Slika žrtve v pripetku:

Priponke

• IMG_20251105_070526.jpg
    IMG_20251105_070526.jpg
    2,4 MB · Ogledi: 50

Rekreacija

Guru
7. avg 2019
1.905
1.133
113
No, Jež včasih tudi kaj zajebe....tako da hurve in šampanjac ob kodiranju (za par dni - do popravila) odpadejo. Po tem, ko sem lepo stestisiral kitajca (klon) in je izgledalo, da deluje vse (tudi brezžično) in da bi lahko bimerju tudi zamenjal SW (na servisu so mi nadgradili lani, letos je ocitno nova verzija, kar obširna, 6 ali 7 ecujev, idrive....).....seveda jež ne bi bil jež če se ne bi lotil modificiranja ICOMa (z menjavo parih uporov in po potrebi kristala, dobiš popolno kopijo originala - kloni naj bi bili malo pocasnejsi)..... Ker pred opravilom nisem spil ¼ gajbe Žujice (za fokus) sem pri hektičnem razdiranju zadeve odtrgal (pizdunsko pozicionirano) wifi anteno. Tako da sedaj dela samo po kablu, wifi pa ne. Bom videl danes, če se da zalotat, ali je odletela cela wifi kartica (ki je, mimogrede, enaka kot za laptope). Slika žrtve v pripetku:
Mislim da si pa popil 1/2 gajbe žujice malo pred tem ko si napisal ta post! :valjamse: :valjamse:

Moram priznati da so mi tekle solze ko sem čital ta Pulitzerjev prispevek. :cheer: :cheer:

• Všeč mi je
Reactions: Garfildd