Citat:
Uporabnik Numy pravi:
Dovolj je o tej punci, napište, kaj kej vaši otroci delajo te dni, da ste upravičeni do kritiziranja?
Naši otroci se ne "mečejo ven" po vseh medijih...
Citat:
Uporabnik Numy pravi:
Dovolj je o tej punci, napište, kaj kej vaši otroci delajo te dni, da ste upravičeni do kritiziranja?
Za cunjce odvrečt se bo morala pa malo najest žgančkov. Deluje mi rahlo anoreksična. Brez oblin na ta pravih mestih.Citat:
Uporabnik sajkek pravi:
Zala porekla ne more skrit, bo pa morala za svoj uspeh še kakšno cunjico odvrečt. Druge ne bo,.
Naša tamala je bila na šivanju, ker je pustolovec.
Citat:
Uporabnik jello pravi:
Karkoli že počnejo, nobenemu od njih (zaenkrat še, hvala qrcu) ne pade na kraj pameti da bi špilal opico po medijih. Zato se o njih ne piše, ne govori in se jih ne kritizira. Vsaj javno ne.
Citat:
Uporabnik Kamele0N pravi:
Kjer sexy kremplčki na tačkah
Citat:
Uporabnik Numy pravi:
Citat:
Uporabnik jello pravi:
Karkoli že počnejo, nobenemu od njih (zaenkrat še, hvala qrcu) ne pade na kraj pameti da bi špilal opico po medijih. Zato se o njih ne piše, ne govori in se jih ne kritizira. Vsaj javno ne.
Kakšni tipični slovenceljni, boh ne dej, da bi kdo bil v cajtengah, kuga bojo pa sosedov djal?
Newsflash, sosedovi (alterjevi) so itak zahojeni.
kak evrček bi to znalo vseeno prinesti saj je baje "slavna". čeprav to "vun metanje" pri nas in kje drugje težje primerjaš - pač manj ljudi in manj muzike za vunmetalce.Citat:
Uporabnik barvica pravi:
Za cunjce odvrečt se bo morala pa malo najest žgančkov. Deluje mi rahlo anoreksična . Brez oblin na ta pravih mestih.Citat:
Uporabnik sajkek pravi:
Zala porekla ne more skrit, bo pa morala za svoj uspeh še kakšno cunjico odvrečt. Druge ne bo,.
Naša tamala je bila na šivanju, ker je pustolovec.
Sicer pa lahko je iz polne riti srat, se vam ne zdi??? Vsaj v tem primeru.
Sicer me pa to vse skupaj spominja na klan Kardashionovih.... ki si znani... kar tako, brez bilo kakšnega talenta, samo, da se v medijih pojavlja. Tipična AW.
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
sprašujem za ta fenomen, če kdo pozna ozadje, zakaj jih tako reklamirajo
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
do sedaj pa bi se že lahko naučil, da na alterju reklame ne primejo