Dežurni zobozdravnik Domžale-Kamnik

sgh

Fizikalc
19. feb 2014
2.644
0
36
Pride človek v situacijo,da mora nujno do zobozdravnika zaradi hudih bolečin in ugotovi,da je samo na Metelkovi edina ordinacija,ki jo premore naš predrag zdravstveni sistem.In to kljub temu,da plačujemo obvezno in še dodatno zavarovanje ! Ampak še to da od 16h do 21h pa ne dobiš niti enega zobozdravnika !! Od 21h do 4h je samoplačniško 80 evrov !! Potem pa spet do 8h brez zdravnika !!
Sramota za državo in zdravstven skorumpiran sistem !
confused-1.gif

UniqUser

Pripravnik
26. sep 2013
212
5
18
Univerza
Opažam pa, da v zadnjem času Slovenci opazujejo zadeve , kot goveja živina, ki gre v KLAVNICO!!! Jah, takle mamo! Zahvali se forumu 21!

jtfc

Guru
Izključen uporabnik
24. jul 2007
19.994
2.718
113
Citat:
Uporabnik sgh pravi:
Pride človek v situacijo,da mora nujno do zobozdravnika zaradi hudih bolečin in ugotovi,da je samo na Metelkovi edina ordinacija,ki jo premore naš predrag zdravstveni sistem.In to kljub temu,da plačujemo obvezno in še dodatno zavarovanje ! Ampak še to da od 16h do 21h pa ne dobiš niti enega zobozdravnika !! Od 21h do 4h je samoplačniško 80 evrov !! Potem pa spet do 8h brez zdravnika !!
confused-1.gif

http://www.finance.si/8354362/Kako-se-pravilno-izseliti-iz-Slovenije

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
Citat:
Uporabnik sgh pravi:
confused-1.gif

Ponavadi vse začne nevzdržno bolet v petek popoldan po šihtu, prej pa niti malo ni bolelo.
smirk-1.gif

Drugače pa ZD Kamnik z okoliškimi zobozdravniki organizira dežurstvo - vsak petek popoldan od 13-19 in soboto od 7-13 (zasebniki od 8-12).

Sicer pa zobna bolečina ni življensko ogrožujoča stvar. Če bi pa ZZZS plačeval dežurstva bi bil pa ti verjetno eden prvih, ki bi nabijal, da so dobro plačani, zato da ponoči spijo tam.
smirk-1.gif

sgh

Fizikalc
19. feb 2014
2.644
0
36
Citat:
Uporabnik KillaKHAN pravi:
Citat:
Uporabnik sgh pravi:
confused-1.gif

Ponavadi vse začne nevzdržno bolet v petek popoldan po šihtu, prej pa niti malo ni bolelo.
smirk-1.gif

Drugače pa ZD Kamnik z okoliškimi zobozdravniki organizira dežurstvo - vsak petek popoldan od 13-19 in soboto od 7-13 (zasebniki od 8-12).

Sicer pa zobna bolečina ni življensko ogrožujoča stvar. Če bi pa ZZZS plačeval dežurstva bi bil pa ti verjetno eden prvih, ki bi nabijal, da so dobro plačani, zato da ponoči spijo tam.
smirk-1.gif
Ne gre za mene in sem prepričan da v vsakem primeru dobro zaslužijo,kolk ogroža zdravje je drugo,ampak če so bolečine tako hude do solz pa ne mi rečt počakaj do delavnega časa ! Sej trgovine tudi niso življenskega pomena pa so precej dlje odprte kot zdravstvene ustanove! Očitno imajo polne riti,za razliko lastnikov trgovskih centrov in trgovin,ko rit nikoli ni napolnjena!
rolleyes-1.gif

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
Raje se vprašaj kdo bo to plačal, če pa si moral dat dva !! klicaja ker je za rešit bolečino celih 80!!!!!!!! eurov. 80!!! 80!!!!!! Koliko misliš, da bi stalo, da bi imel 24 ur na dan dežurstvo po celi Sloveniji? 12 eurov?

sgh

Fizikalc
19. feb 2014
2.644
0
36
Citat:
Raje se vprašaj kdo bo to plačal, če pa si moral dat dva !! klicaja ker je za rešit bolečino celih 80!!!!!!!! eurov. 80!!! 80!!!!!! Koliko misliš, da bi stalo, da bi imel 24 ur na dan dežurstvo po celi Sloveniji? 12 eurov?
Poslušaj vsak mesec plačujem ZDRAVSTVENO ZAVAROVANJE in še DODATNO ZDRAVSTVENO ZAVAROVANJE !!!!!!!!!!!!

afna1972

Pripravnik
11. feb 2013
167
0
16
v zdravstvu se pokrade preveč denarja, preverjeno..... najmanj trije zobarji bi bili lahko dežurni čez cel dan,soboto in nedeljo za ta denar, kot se plačuje zavarovanje , ne pa da hodimo v sob. ali. ned h privat in plačuješ krepko čez 80€ ......
zob lahko nevzdržno zaboli tudi v petek popoldne ali soboto in moraš iti...kdor pa tega ni doživel pa potem klobasa po alterj,..

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
Citat:
Uporabnik sgh pravi:
Citat:
Poslušaj vsak mesec plačujem ZDRAVSTVENO ZAVAROVANJE in še DODATNO ZDRAVSTVENO ZAVAROVANJE !!!!!!!!!!!!

JAZ TUDI!!!!! In verjetno bistveno več kot ti!!!!!!!!!!!!!

Piši na ministrstvo za zdravje zakaj nimajo v programu 24 urnega dežuranja za zobobol.

btw. zob ti lahko 24ur/dan spuli dežurni kirurg na stomatološki kliniki.

sgh

Fizikalc
19. feb 2014
2.644
0
36
Citat:
Citat:
Uporabnik sgh pravi:
Citat:

Piši na ministrstvo za zdravje zakaj nimajo v programu 24 urnega dežuranja za zobobol.

Kaj zdej nabijaš u tri krasne ? Kolk plačuješ pa ti še jaz povem. Kje piše,da je treba meni spuliti zob ?Kaj naj zdej pišem na ministrstvo? Načel sem temo,da se malo podebatira,zato ne zagovarjaj nekaj kar očitno sedaj ugotavljaš,da ni dobro!
grims-1.gif

Matej

Fizikalc
24. jul 2007
1.992
2
38
Placujes OBVEZNO zz! Torej vse kar placujes prostovolno je dopolnilno 27 eur. Ti bi nadstandard za ta denar.

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
Citat:
Uporabnik sgh pravi:
Citat:
Citat:
Uporabnik sgh pravi:
Citat:

Kaj zdej nabijaš u tri krasne ? Kolk plačuješ pa ti še jaz povem. Kje piše,da je treba meni spuliti zob ?Kaj naj zdej pišem na ministrstvo? Načel sem temo,da se malo podebatira,zato ne zagovarjaj nekaj kar očitno sedaj ugotavljaš,da ni dobro!
grims-1.gif

Zakaj ne bi bilo dobro? Zobna bolečina je nekaj, kar se da preprečit. In tako kot ti je nekdo zgoraj napisal - ti bi mel za 27 eurov na mesec vse in še več. Ko boš enkrat rabil malo večje zobozdravstveno delo in boš videl, koliko fičnikov prispeva zavarovalnica, boš videl, kako daleč si od 24 urnega dežurstva, ki še enkrat poudarjam, ni potrebno v 99 od 100 primerov. V tistem 1 pa bi se dalo preprečit predhodno.

sgh

Fizikalc
19. feb 2014
2.644
0
36
Kakšna bedaka sta vidva! Majke mi !! Vsi plačujemo obvezno in velika večina še dodatno,kar je precej denarja.Koliko plačujem pa vseeno nima veze z tem,da ne dobiš za ta denar enega plačanega zobozdravnika,da ti odpre en jebeni zob ! Enostavno ga ni !!
Kaj vama ni jasno ??Če človk ni vreden ene normalne zdravsvene oskrbe,potem ni zdravstvo vredno za en drek.Nakar dobiš še bedake ki zagovarjajo tak skorumpiran sistem.

Nazadnje urejeno:

afna1972

Pripravnik
11. feb 2013
167
0
16
DEJSTVO je da zdravstvo pobere veliko preveč denarja pod mizo....kaj pa mi dobimo za to???' če bi se denar razdelil kot je treba bi bilo zdravstvo modernizirano z novimi aparaturami, ne pa zastarelimi in eno mašina za razširjanje žil v lj.. tudi pri zobarjih se obrne veliko denarja pod mizo.....velika hvala pa posameznikom ki se trudijo, finančno pa za to niso podkrepljeni....

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
Citat:
Uporabnik sgh pravi:
Kakšna bedaka sta vidva! Majke mi !! Vsi plačujemo obvezno in velika večina še dodatno,kar je precej denarja.Koliko plačujem pa vseeno nima veze z tem,da ne dobiš za ta denar enega plačanega zobozdravnika,da ti odpre en jebeni zob ! Enostavno ga ni !!
Kaj vama ni jasno ??Če človk ni vreden ene normalne zdravsvene oskrbe,potem ni zdravstvo vredno za en drek.Nakar dobiš še bedake ki zagovarjajo tak skorumpiran sistem.

Sprijazni se, da se bo postopoma celotno zobozdravstvo odstranjeno iz plačila ZZZS. Kako boš šele potem jokal?

Seveda ga ni, ker NI DENARJA... enostavno ga ZZZS ne da. Misliš, da bo folk zastonj v nedeljo ponoči "en jeben zob odpiral" folku, ki prej 5 let niso bili pri zobozdravniku?
hysterical-1.gif

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.025
-381
113
no ja. če imamo dežurne v KC, bi res moral biti tudi zobar na voljo. Za kakšen denar je pa krirug lahko dežuren al pa zobar je pa druga pesem.

Killa: kaj pa če imaš nesrečo, in si razbiješ vse sprednje zobe v petek popoldne, a zdej boš do ponedeljka zjutraj čakal, da se uredijo vsaj bolečine?