Dezelak junak

ALTF4

Fizikalc
8. apr 2017
627
177
43
Zadnje dni poslusam radio 1, neprostovoljno, in a se meni samo zdi, da se Dezelak dela norca iz samega sebe? A je to kaksna igra, ko morajo izbrati enega dvornega norcka, ki se bo izpostavil na racun celotnega radia? Gre se za t.i. Dezelak junak, ko vsako leto "revez" kolesari in jamra potem kako hudo je bilo na poti, vredno zgodb nasih pradedkov iz soske fronte, ce ne obleganja Stalingrada.

Jaz in se pet mojih sodelavcev gremo z veseljem takole potovat, ker bi bile zame pocitnice, verjamem, da vsak krovec, vzdrzevalec cest, zidar, komunalc in ostala tezka fizicna kategorija tele poletne dni z veseljem zamenja svoj siht. A sem dregnil v osje gnezdo?

jello

Guru
22. sep 2008
10.261
3.901
113
Jaz in se pet mojih sodelavcev gremo z veseljem takole potovat, ker bi bile zame pocitnice, verjamem, da vsak krovec, vzdrzevalec cest, zidar, komunalc in ostala tezka fizicna kategorija tele poletne dni z veseljem zamenja svoj siht. A sem dregnil v osje gnezdo?

A si pravkar toplo vodo izumil? Ali samo spal zadnjih 20 let odkar je bil v slo prvi reality šov? To da ga povprečni Janez na šihtu najebe pač nikogar ne zanima. Na drugi strani se pa pačenje in špilanje opice dobro prodaja.

• Všeč mi je
Reactions: sajkek in PHOBiA

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.022
-382
113
pa kdo preverja, koliko dejansko prekolesari?

sicer pa, važno da je show za rajo... in da so reklame in cekinčki za šefe.

endvatri

Guru
Izključen uporabnik
2. mar 2018
18.547
2.934
113
Zadnje dni poslusam radio 1, neprostovoljno.
Gre se za t.i. Dezelak junak, ko vsako leto "revez" kolesari in jamra potem kako hudo je bilo na poti, vredno zgodb nasih pradedkov iz soske fronte, ce ne obleganja Stalingrada.
Itak same laži. Bile, so in bodo.

Guinness

Guru
2. jul 2008
4.091
2.878
113
Itak je to pretiravanje, ampak ne vem kaj vas moti. Konec koncev gre za dober namen, ne zbirajo denarja za stranke ampak zbirajo denar za dobrodelne namene.
Nekateri tukaj pa v pušco mecete vsako nedeljo, da ma cerkev nove zlebove pa kaksen kriz obnovi...

endvatri

Guru
Izključen uporabnik
2. mar 2018
18.547
2.934
113
Nisi dojel. Sem se osredotočil na zadnji del citata.

endvatri

Guru
Izključen uporabnik
2. mar 2018
18.547
2.934
113
Glede humanitarnih akcij pa priporocam tole branje. Svinjarija na kubik. Če že misliš komu poklonit denar ali kaj drugega je najbolje da mu izročiš lastoročno.
https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=1918376228187230&id=149245075100363
Screenshot_20180604-211330.jpg

asteliks

Fizikalc
5. mar 2013
1.446
99
48
Glede humanitarnih akcij pa priporocam tole branje. Svinjarija na kubik. Če že misliš komu poklonit denar ali kaj drugega je najbolje da mu izročiš lastoročno.
https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=1918376228187230&id=149245075100363
Poglej priponko 22356
Itak sedaj ne bo več potrebno organizirati dobrodelnih prireditev. Volitve so za nami in čas je, da nam na novo izvoljeni poslanci izpolnijo vse obljube, ki so jih nam smehajoči-se obljubljali pred volitvami.

8888

mesija - Assassin's Creep
8. jul 2010
33.972
6.210
113
blizu močvirne prestolnice
Itak je to pretiravanje, ampak ne vem kaj vas moti. Konec koncev gre za dober namen, ne zbirajo denarja za stranke ampak zbirajo denar za dobrodelne namene.
Nekateri tukaj pa v pušco mecete vsako nedeljo, da ma cerkev nove zlebove pa kaksen kriz obnovi...
Ali nimaš kar naprej pripombe glede rdeče - črnih, potem jih sam vlačiš notri?

Guinness

Guru
2. jul 2008
4.091
2.878
113
Ali nimaš kar naprej pripombe glede rdeče - črnih, potem jih sam vlačiš notri?

Delno se strinjam s tabo, samo moj komentar se je nanašal direktno na odpiralca teme, ki se je tako kot ti in še nekateri tukaj večkrat deklariral za vernega (absolutno nimam nič proti verujočim). S komentarjem pa nisem vlekel v temo rdečih in črnih ampak samo povedal, da se mi zdi (kolikor vem, gre za to da se pošilja revne otroke na morje), da so take akcije, še kako čudne so videti samo za pohvaliti.

Na žalost smo v taki družbi, da mediji tekmujejo za prepoznavnost in sponzorje in so za to pripravljeni narediti marsikaj. Mogoče bo pa čez 5 let akcija: Deželak si odreže levi mezinec za 10k €
Kakor gre ta družba v k...c se ne bi čudil.

• Všeč mi je
Reactions: danielt