Dexter S04E01 PREAIR XVID

DOHC

Majstr
4. sep 2007
1.932
396
83
Mi je blo kr mal bad k je Rita umrla ( zarad Dex. pač). Pa čeprov mu je skos neki murila.
evil.gif

Konc je bil res noro hud.Zdj pa dolgo čakanje
uf-1.gif

Nazadnje urejeno:

grube386

Geek pohotnež
20. jul 2007
2.174
0
36
40
Za vogalom
Pi*zda ste brezvezni. A je tako težko pisat v faking jupolu? Vse kar deloma razkriva razvoj dogodkov in ni v jupolu bi jaz sankcioniral z banom. Kdo bi si vsaj malo prebral a je del dober ali ne, brez da prebere kaj se dogaja. A je to res tako težko?

Jaz sem sicer v tem primeru pogledal del prej, preden so bili debilni komentarji, a verjetno bo marsikdo pogledal zadevo z nekaj dnevno zamudo. Tako kot si je klošar prislužil bedaka v sosednji temi, si ga zadnja dva prislužita v tej.

Drugače pa fenomenalen del. Toliko se dogaja da si praktično cel čas na trnih. Fenomenalno!

Jupol:
Resnično všeč mi je bila scena z umorom Trinity-ja. Kljub temu, da ga je Dex na koncu sovražil, mu je izkazal veliko spoštovanja, ker se je vseeno zaradi njega veliko naučil. Takšen lep hommage Trinity-ju je bil.
Meni je šla Rita tudi na živce, samo je Dexterja ohranjala "med nami" in dec jo je imel rad, zato mi je žal da je ne bo več. Sploh mi pa ni všeč način... Samomor. In to pred otrokom. Škoda je še enega človeka... Mogoče pa Dexu uspe in ga vzgoji v normalnega človeka?

Nekaj zaključkov in veliko več vprašanj
grin1.gif

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.415
3.805
113
davorinm.wordpress.com
Dexter zmore vse.
grin1.gif

Nekje sem bral, da so imeli v ZDA screening previewe 5. Sezone v kinih, na kar je več tisoč oseb čakalo po več ur. Problem je samo, da ne najdem tega predogleda 5. Sezone. Če kdo najde, naj prilepi.
cheer.gif

DOHC

Majstr
4. sep 2007
1.932
396
83
Spoiler Alert: itak d jo je Trinity ubil, sam kaj bo Dex naredu, pumojm bo neki zmutil in bo zgledal kot samomor, sam u bathtubu je preveč očitno d je Trinity in bi zihr kej posuml, sploh pa k Deb čezdali bl neki koplje, pa kok je biu hitr u garaži
cool-1.gif
hehe tista je bla huda k se skos neki znajde ej.
Rite je škoda, zdj bo pa dex singledad, tko d to bo še zelo zanimivo.
Res škoda d je tok kmal konc sezone.

alexx_

nekaj v tem stilu
11. maj 2007
4.237
45
48
meni je zal, da so v sezoni 2 doakesa bek spravli in ga razglasili za bay harbour butcherja. tam so malo zahebali po moje.

summa summarum po stirih sezonah, dexter je resnicno top zadeva in mislim da bo nekoc obveljala za kultno (ce ze ni zdaj).

Jernej

Fizikalc
18. avg 2007
7.124
0
36
ksz.

/offtopic

Za vse JUPOL fanatike. Dobro se ve, da se v tej temi piše o aktualnih delih serije in ne o tem, kaj se predvaja na naši televiziji. Če ne želite brati, pač ne kliknite na to temo. Sploh pa ne 24ur po predvajanju season finale-ja, ki si ga še niste pogledali. Nekako tako kot ideja, da je treba prepovedati bikinke na plaži, samo zato, da se ne bodo nekaterim preveč sline sledile. Jaz sem pravkar pogledal in šele zdaj prebral tudi to temo.

/ontopic

Take sezone, kot je bila tale, že dolgo nisem videl pri kakšni mainstream seriji. Praktično ni bilo dela, ki ne bi bil "wow".

Vsekakor tragičen konec, ki napoveduje zelo kaotično 5. sezono. Kot so že napisali, tole s kadjo je preveč očitno in slejkotprej se mora razkriti povezava Kyle - Dexter in potem bodo težave.

Ni mi jasno, zakaj ni Arthur povedal Dexterju... (edit: sedaj opazil, da mu je in le ta ni pokapiral...)

Pa upam, da ste opazili neskončno ironijo - še en zaključen Trinity cikel: fant (ki ga sicer rešijo), ženska, ki stori samomor (novinarka, sicer se ustreli in ne skoči, ampak vseeno), "samomor" v kadi (zadnja dva sta sicer v narobe vrstnem redu) in grand finale - umor s kladivom.

Nazadnje urejeno:

sajkek

Guru
16. mar 2008
35.522
10.743
113
ja ceprav mi je v tej sezoni deloval dexter precej medel, mlačen... ni bilo tiste sle da mora koga zatolct
smile-1.gif

Jernej

Fizikalc
18. avg 2007
7.124
0
36

Nisem vedel...

Hodginov limfom. Sreča v nesreči. Ena izmed redkih bolezni v onkologiji, kjer imaš več kot odlične možnosti za ozdravitev in to izključno zaradi napredka v farmaciji v zadnjih 20ih letih.

Piše, da je že v remisiji, tako da če ga bomo videli v 5. sezoni... I guess he'll be just fine.