ksz.
/offtopic
Za vse JUPOL fanatike. Dobro se ve, da se v tej temi piše o aktualnih delih serije in ne o tem, kaj se predvaja na naši televiziji. Če ne želite brati, pač ne kliknite na to temo. Sploh pa ne 24ur po predvajanju season finale-ja, ki si ga še niste pogledali. Nekako tako kot ideja, da je treba prepovedati bikinke na plaži, samo zato, da se ne bodo nekaterim preveč sline sledile. Jaz sem pravkar pogledal in šele zdaj prebral tudi to temo.
/ontopic
Take sezone, kot je bila tale, že dolgo nisem videl pri kakšni mainstream seriji. Praktično ni bilo dela, ki ne bi bil "wow".
Vsekakor tragičen konec, ki napoveduje zelo kaotično 5. sezono. Kot so že napisali, tole s kadjo je preveč očitno in slejkotprej se mora razkriti povezava Kyle - Dexter in potem bodo težave.
Ni mi jasno, zakaj ni Arthur povedal Dexterju... (edit: sedaj opazil, da mu je in le ta ni pokapiral...)
Pa upam, da ste opazili neskončno ironijo - še en zaključen Trinity cikel: fant (ki ga sicer rešijo), ženska, ki stori samomor (novinarka, sicer se ustreli in ne skoči, ampak vseeno), "samomor" v kadi (zadnja dva sta sicer v narobe vrstnem redu) in grand finale - umor s kladivom.