Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
Citat: Uporabnik damo pravi:
Če se samo doji, je čisto normalno, da ne kaka tudi po en teden. No, vaš je tud Aptamil, tako da ne vem točno na koliko dni bi moral.
To s kakanjem je malo bosa........ mogoče pri 6 mesečnem dojenčku, na začetku pa ni šans, ker ti otrok ne bo dobival na teži oz. komajda, kar pomeni da gre na škodo otroka. Če malo poguglaš boš videl da LLL svetujejo 5x polulane in 2x pokakane plenice na DAN, če je dojen.
Pri zalivančkih pa tudi ni kaj drugače...
Citat: Uporabnik Pepe pravi:
Sem že pozabil, ampak mislim, da mi teh problemov nismo imeli.
Ampak ali ni to težava, ki je primerna vsaj za nasvet s strani pediatra ali medicinske sestre? 5 dni se meni ne zdi prav nedolžno. Ste kaj kontaktirali zdravnika?
5dni ni drugače prav nič nenavadnega. Še čisto v mejah normale.
So otroci, ki serjejo 5x na dan in otroci, ki serjejo 1x na teden. Moj recimo čisto random. Ponavadi na 2-3dni, občasno 2x na dan, kdaj pa ga ne spusti tudi več kot 4 dni
Sicer pri tako malem še nismo imeli problemov so se pa pojavili pri starosti 6 mesecev, ni pomagal sladkan čaj, ne masaže, mleko kateru mu dodajamo smo menjali ko po tekočem traku, svečka je itak samo momentalna rešitev. Potem pa smo zvečer namočili suhe slive, mali je zjutraj ta sok spil in voila
Hvala za nsvet(e). Najin se je že navadil, očitno je bil razlog menjava mleka.
Je bilo pa pred dnevi spet podobna zgodba, potem sem mu pa naredil mleko v kamilični vodi. Se je "prepucal" tako močno, da sem moral faj "pucat" za njim
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.