Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
Nekaj let sem imel prenosno klimo v 27m2 stanovanju. Vodo sem imel napeljano v kanto. Kadar je bilo v zraku veliko vlage, se je 10l kanta napolnila v dveh dneh. Včasih pa je bilo tudi po enem tednu v kanti komaj kak liter.
Tako nekako sem hotel povedat. Voda ki kaplja zunaj je vlaga ki jo klima ''potegne'' iz stanovanja. Saj so dnevi, ko je veliko vlage, pa še druge stvari, kot recimo kuhanje na plin, pranje perila, tuširanje,itd... ampak v povprečju, za povprečno stanovanje je par litrov, ne 10-20 vsak dan.
Destilirano pomeni, da neko snov spremeniš v plin in jo kasneje nazaj utekočiniš na "drugem" mestu - vse za namene ločevanja snovi. Pri šnopsu se arome "prenesejo" skupaj z vodo in alkoholom, saj so le-te hlapljive (če ne bi bile, šnops ne bi imel okusa).
Glede klime... kondens se nabira na hladilnih režah, skozi katere piha zrak. Filter dvomim da je sposoben odstranit ves prah in ostale stvari v zraku (dim ipd.), tako da se ga nekaj lahko "prime" tudi na kondenzirano vodo.
In ja, moderatorji smo dejansko bili na dopustu. Bom tekom dneva počistil (vidim da bo kar dela).
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.