Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
Jurja dobiš brez problema limit na banki, tudi če imaš zgolj minimalko. Ponavadi zahtevajo sklenitev varčevanja recimo 50eur na mesec, s katerim boš v letu in pol pokril minus na računu.
Lej malo ljudem je z rozicami postlano v zivljenju. Poleg tebe in sebe poznam vsaj se enega alterja, ki je trenutno v fejst krizi. Jaz sem pogoltnil malo ponosa in sel na nlb zaprositi za izredni limit. minus 1000eur. Vem kako je to, brez skrbi. Desetega placa, enajstega pa ze gledas kako bos cez mesec.
A mislis da bo kdo organiziral maraton cez slovenijo za naju? Kaksnega begunca nagnal iz slo ali ne spustil notri? Zato, da bi raje pomagal slovencu? Malo morgen...
zaseka, v kolikor nisi bolan lahko zaslužiš par € dodatno popoldne/vikendi... ne bo bogatija bo pa nekaj malega da boš lažje pregural od 11 do 10...
samo če si pa štor preponosen in prepameten pa čakaj na maraton ali pa begunce...
turbobitch imam te v mislih, bo sedaj nekaj zate...
Delaš? Če ne išči delo, keš ne pade z neba! Tudi sam sem bil v krizi pa nisem nikogar prosil za keš, temveč za delo. In zakaj rabiš, za tatu ali preživetje?
Citat: Uporabnik 8888 pravi:
Delaš? Če ne išči delo, keš ne pade z neba! Tudi sam sem bil v krizi pa nisem nikogar prosil za keš, temveč za delo. In zakaj rabiš, za tatu ali preživetje?
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.