Deodoranti - predvsem zenski

Nikka

Pripravnik
8. avg 2007
531
11
18
MB
kid.kibla.org
Pred časom je po medijih krožila informacija, da antiperspiranti vplivajo na nastanek raka na dojki. Jaz sem se odločila, da ne glede na to ali je res ali ni, ne bom riskirala. Če pogledam logično, je po tistem, ko se pod pazduho na sveže obriješ, večja možnost absorbcije razno raznih kemikalij, ki jih deodoranti nedvomno vsebujejo. Pod pazduho pa se nahajajo tudi bezgavke.

Kaj pa ve menite o tem?

Tjasa

Fizikalc
10. dec 2007
4.403
0
36
Js pravm, da umrla bom enkrat tko al tko, do tkrt bom pa zivela tko kot bi rada.

Anamarija

Pripravnik
23. jul 2007
799
0
16
38
Skozi poškodovano kožo se aluminijevi ioni definitivno hitreje absorbirajo (itak ne vem zakaj bi se po britju mazal s čimerkoli), ampak vseeno je tole z rakom en mali svetovni nateg.

@Tjasa, probaj Vichyjevega 48 urnega. Ali pa Vichyjevo kremo s katero se mažeš na vsake toliko dni, zraven pa uporabljaš še druge deote. Če imaš ful težave pa TripleDry ali Hidrofugal. Neutro je meni crap, ful dobi čuden vonj, všeč so mi pa vsi Adidasovi. Pa ugotovila sem, da če enega in istega uporabljam dlje časa, nekako izgubi učinek
confused-1.gif
Zato z njimi cikliram na približno en teden.

tinekr

hot mamica
29. jul 2007
1.941
0
36
47
Jaz sem tudi ugotovila, da če skoz uporabljam istega, ni več učinka. Drugač pa eksperimentiram. Neke ful še nisem našla... Tudi dražji so včasih neučinkoviti.

Tjasa

Fizikalc
10. dec 2007
4.403
0
36
Nimam nekih hudih tezav, kot sem ze napisala, bolj me moti recimo tako kot sem napisala v zacetnem postu...

pikapoka

Fizikalc
24. avg 2007
2.148
0
36
Domžale
Citat:
Uporabnik Tjasa pravi:
Js pravm, da umrla bom enkrat tko al tko, do tkrt bom pa zivela tko kot bi rada.

zmaga.gif

Mal že gledaš nase in paziš na zdravje, sam da pa čist na vsako stvar gledaš iz takega zornega kota - pol pa najbolš, da si skopljem jamo in se uležem vanjo.
smirk-1.gif

Tjasa

Fizikalc
10. dec 2007
4.403
0
36
Ja no, itak da se ne filam zdej z enimi strupi ane. Dokaj zdravo zivim (vsaj mislm) in se gibam v mejah normale, jem bio hrano (pac z domacega vrta, 100% brez kemije), pac ce pa kdaj spijem kak Redbull prevec in ce uporabljam antiperspirant, se pa ne sekiram sploh.
grin1.gif

Tjasa

Fizikalc
10. dec 2007
4.403
0
36
Dons grem v Mullerja po Duschdas. Sem pa ravno prejle zvedla še novico, da ni več "Pure & Clear" niti "Silky Moments" - pa ravno ta dva sta mi najbolj padla v oči, med drugim tud zarad ocen na KMM.

Ostane mi Golden Cashmere, bom pač raskirala ...